21 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Η Nikon ανακοινώνει την κυκλοφορία της προηγμένης γρήγορης φωτογραφικής μηχανής COOLPIX P340 με ενσωματωμένο Wi-Fi

    [Δελτίο Τύπου]

    Η Nikon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία της υψηλής ποιότητας φωτογραφικής μηχανής COOLPIX P340 με 12 megapixel για ευκρινείς λήψεις σε υψηλές ταχύτητες. Κομψός και compact, ο φωτεινός φακός οπτικού zoom 5x της COOLPIX P340 με γρήγορο διάφραγμα f/1,8 σε ευρεία γωνία, μπορεί να επεκταθεί έως 10x με Dynamic Fine Zoom* και συνεργάζεται άψογα με τον αισθητήρα CMOS 1/1,7 in. με οπίσθιο φωτισμό, για τη δημιουργία εντυπωσιακών φωτογραφιών.

    COOLPIX P340

    Όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, η COOLPIX P340 πραγματοποιεί εξαιρετικά γρήγορες λήψεις χάρη στον έξυπνο αλγόριθμο αυτόματης εστίασης και τη δυνατότητα να εκτελεί περισσότερες από μία εργασίες ταυτόχρονα. Σχεδιασμένη για λάτρεις της φωτογραφίας που αναζητούν μια προηγμένη compact φωτογραφική μηχανή, η ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να κοινοποιείτε τις φωτογραφίες σας εύκολα με τη χρήση μίας έξυπνης συσκευής. Παράλληλα, ο πολυλειτουργικός δακτύλιος φακού παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις, όπως χειροκίνητη εστίαση, ταχύτητα κλείστρου και ISO. Επιπλέον, ο μεγάλος και εξαιρετικά ευαίσθητος αισθητήρας της φωτογραφικής μηχανής καθιστά δυνατή τη λήψη ευκρινών φωτογραφιών ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η δυνατότητα αυτή είναι ιδανική για δημιουργικές λήψεις νυχτερινών αστικών τοπίων. Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε ακριβώς το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η λήψη, καθώς τα δεδομένα GPS από την έξυπνη συσκευή σας μπορούν να ενσωματωθούν στις φωτογραφίες.

     

    Οι ποιοτικές στιγμές απαιτούν ποιοτικές εικόνες

    Η COOLPIX P340 δημιουργεί εξαιρετικές εντυπώσεις σε κάθε περίσταση. Η λειτουργία «Ενεργή VR» (απόσβεση κραδασμών) χαρίζει σταθερότητα ενώ με τον έξυπνο αλγόριθμο αυτόματης εστίασης έχετε εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, για να επιτυγχάνετε πάντοτε τις λήψεις που θέλετε. Σε περιπτώσεις όπου η ποιότητα έχει μεγάλη σημασία, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε μορφή RAW (NRW), οι οποίες πραγματικά εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του αισθητήρα ή ακόμη και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες στη φωτογραφική μηχανή, πριν από την προβολή τους στη φωτεινή οθόνη RGBW 7,5 cm/3,0 in. 921k-dot.

     

    Ο φακός υψηλής ανάλυσης της φωτογραφικής μηχανής, εξασφαλίζει μεγάλη ευκρίνεια και λεπτομέρειες από το κέντρο έως τα άκρα του κάδρου ενώ το διάφραγμα ίριδας 7 λεπίδων χαρίζει στις φωτογραφίες όμορφο θάμπωμα του φόντου. Με το ενσωματωμένο φίλτρο ND μπορείτε να χρησιμοποιείτε χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού και να ρυθμίζετε δημιουργικά το βαθμό του θαμπώματος ώστε να επιτυγχάνετε εντυπωσιακές λήψεις της ροής του νερού όπως, για παράδειγμα, όταν φωτογραφίζετε έναν καταρράκτη. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξετε τη λειτουργία από φωτογράφιση σε βιντεοσκόπηση Full HD (1.080/60i/50i), μπορείτε να το κάνετε με ένα απλό πάτημα του ειδικού κουμπιού εγγραφής video, για εγγραφή σε 30 ή 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Επιπλέον, μπορείτε να συνεχίσετε να τραβάτε φωτογραφίες ή να χρησιμοποιείτε την αυτόματη εστίαση και το οπτικό zoom κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης.

     

    Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων στη Nikon Europe, σχολιάζει: «Η COOLPIX P340 διαθέτει πολλά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία κορύφωσης εστίασης, χάρη στην οποία μπορείτε να βλέπετε εύκολα τις περιοχές εστίασης και να προσαρμόζετε τα επίπεδα έντασης για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και η δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα. Έτσι μπορείτε να αρχίσετε τη λήψη της δεύτερης φωτογραφίας σας όσο ακόμη η πρώτη βρίσκεται σε επεξεργασία και να μειώσετε σημαντικά το χρόνο αναμονής κατά τη λήψη σε φορμά RAW. Υπάρχουν 18 λειτουργίες σκηνών με τις οποίες μπορείτε να βελτιστοποιείτε αυτόματα τις ρυθμίσεις για τα συνήθη φωτογραφικά στιλ και τοποθεσίες. Παράλληλα, το εκτεταμένο μενού επεξεργασίας και τα εφέ φίλτρου, όπως το Χρώμα επιλογής, η Ζωγραφιά και το Fisheye, εγγυώνται ότι η διαδικασία επεξεργασίας των φωτογραφιών θα είναι το ίδιο διασκεδαστική όσο είναι και η λήψη τους. Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ακόμη τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της μπαταρίας μέσω σύνδεσης USB υψηλής ταχύτητας. Ως μια γρήγορη φωτογραφική μηχανή που ανταποκρίνεται στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σας, η COOLPIX P340 διαθέτει επίσης τη δυνατότητα για συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας που επιτρέπει τη φωτογράφιση γρήγορα κινούμενων θεμάτων».

    Η COOLPIX P340 θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα.

     

    *Η λειτουργία Dynamic Fine Zoom μπορεί να επιτύχει 2x μεγαλύτερο zoom σε σχέση με το μέγιστο εύρος οπτικού zoom τηλεφακού, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ανάλυση της εικόνας

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles