27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Cytavision: Το πλουσιότερο αθλητικό περιεχόμενο για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και για την τριετία 2013 -2016!

    SAK_6084

    Το πλουσιότερο αθλητικό περιεχόμενο για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και για την τριετία 2013-2016 εξασφάλισε η Cytavision για τους 43,000 συνδρομητές της, που περιλαμβάνει τις περισσότερες αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις  από το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς και από άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς  διοργανώσεις ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων.

    Όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά την διάρκεια της παρουσίασης του αθλητικού περιεχομένου της Cytavision για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για την τριετία 2013-2016, οι φίλαθλοι συνδρομητές της Cytavision θα μπορούν να παρακολουθούν:  ολόκληρο σχεδόν το κυπριακό πρωτάθλημα και κύπελλο με τέσσερις ή και πέντε ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις κάθε αγωνιστική. Επιπρόσθετα για πρώτη φορά στην έδρα.. της Cytavision παίζουν εννέα ομάδες πρώτης κατηγορίας: η ΑΕΛ, η ΑΕΚ, η ΕΝΠ, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ, η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ο ΑΡΗΣ, η ΔΟΞΑ, ο ΕΡΜΗΣ και η ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ

    Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ.. αφού ακολουθούν τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιγνίδια της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης και οι εκτός έδρας αγώνες όλων των ομάδων, οι εκτός έδρας αγώνες της εθνικής ομάδας Κύπρου, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα της Ευρώπης με όλους τους αγώνες UEFA CHAMPIONS και  τους περισσότερους αγώνες του  EUROPA LEAGUE, τα πρωταθλήματα Ιταλίας – Ολλανδίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η ελληνική καλαθόσφαιρα και Euroleague, καθώς και άλλες μεγάλες διοργανώσεις διάφορων αθλημάτων στο διεθνή χώρο.

    Ο  Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Άριστος Ριρής επισήμανε ότι τα αποτελέσματα της συνδρομητικής πλατφόρμας του Οργανισμού δικαιώνουν τις στρατηγικές αποφάσεις και τις κινήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Ανέφερε επίσης ότι  η Cytavision, 11 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας της, κατέχει περίπου το 47% της αγοράς συνδρομητικής IPTV & cable TV, λόγω της αξίας του περιεχομένου της. Ο κύριος Ριρής υποσχέθηκε ότι η Cytavision θα συνεχίσει την πορεία της με σταθερότητα και αξιοπιστία, με όραμα και προοπτική, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού, πάντα με τη στήριξη της Cyta, που ως Οργανισμός θεωρεί τη Cytavision στρατηγικής σημασίας πυλώνα για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, αλλά και για να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

    Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σουρουλλάς, Διευθυντής Υπηρεσιών Μάρκετινγκ της Cyta, αναφέρθηκε στο μακροχρόνιο  προγραμματισμό της Cytavision, που διασφαλίζει σταθερότητα και σιγουριά στους συνδρομητές της. Δεν παρέλειψε δε να υπενθυμίσει ότι Cytavision δεν έχει μόνο φίλους του ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, αλλά έχει και φίλους του κινηματογράφου, των κινουμένων σχεδίων και των ντοκιμαντέρ, φίλους όλων των ηλικιών με διαφορετικά τηλεοπτικά γούστα και ανάγκες, για ενημέρωση και ψυχαγωγία, γι’ αυτό και το μπουκέτο των 80 και πλέον καναλιών από όλες τις θεματικές ενότητες, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα  δημοφιλή κανάλια.

    Κλείνοντας, ο κ Σουρουλάς σημείωσε πως στο επόμενο πολύ σύντομο διάστημα θα ανακοινωθούν νέες δυνατές  προσθήκες σε κανάλια, που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους συνδρομητές της Cytavision. Όπως ανέφερε οι νέες προσθήκες καναλιών μαζί και με  άλλα σημαντικά έργα  που περιλαμβάνουν νέες καινοτόμες  εφαρμογές, νέες υπηρεσίες, νέα πακέτα για στοχευμένες πελατοψηφίδες, νέες επιλογές και νέες συνεργασίες προσθέτουν στην πρόταση της υπηρεσίας, τόσο προς τους συνδρομητές της, όσο και προς τους συνεργάτες της.

    SAK_6075

    SAK_6065

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles