20.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Dell: Παρουσίασε τη νέα οικογένεια προϊόντων της σε event στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

    Η Dell πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία εκδήλωση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου παρουσία περισσοτέρων από 200 συνεργατών της από το κανάλι και εκπροσώπων του Τύπου. Σε έναν εντυπωσιακό, ειδικά διαμορφωμένο για την εκδήλωση χώρο, ανάμεσα στα συλλεκτικά αυτοκίνητα-εκθέματα του μουσείου, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά όλη τη διευρυμένη σειρά προϊόντων της εταιρίας για καταναλωτές και μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και να ενημερωθούν για την στρατηγική της Dell για την Ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίσης το 1ο Dell Alienware Ultimate Gamer Tournament, ένα πρωτάθλημα ανάμεσα σε ομάδες πωλητών από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αντιμετωπίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες.

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με την περιήγηση των προσκεκλημένων στα εκθέματα του μουσείου και συνεχίστηκε με παρουσιάσεις από την κα Πέγκυ Αντωνάκου, General Manager, Consumer & Small Business, South East Europe, Dell και του κου Stefan Kaltenberger, Marketing Director, Consumer & Small Business, CEE, Dell.

    Τα στελέχη της Dell από δεξιά προς τα αριστερά, ο κ. Stefan Kaltenberger Marketing Director, Consumer & Small Business, CEE, Dell, η κα Πέγκυ Αντωνάκου General Manager Consumer & Small Business, South East Europe, Dell, ο κ. Σπύρος Παπαδάτος, Regional Marketing Manager - South East Europe, Dell Consumer and Small Business και η κα. Χριστίνα Ρενιέρη, Marketing Specialist South-East Europe, Dell Consumer and Small Business.

    Η κα Πέγκυ Αντωνάκου, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχημένη πορεία της Dell στην ελληνική αγορά και επισήμανε τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους μέσω του δικτύου συνεργατών της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ανοδική μας πορεία στην Ελλάδα συνεχίζεται σταθερά παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Πολύτιμος σύμμαχός μας σε αυτή την πορεία είναι το δίκτυο συνεργατών μας, που διασφαλίζει ότι οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στα προϊόντα μας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για αυτό και να τους διαβεβαιώσω ότι η Dell τους παρέχει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις ανάγκες των δικών τους πελατών».

    Παρουσίαση της στρατηγικής της Dell για την Ελληνική αγορά από την κα. Πέγκυ Αντωνάκου, General Manager Consumer & Small Business, South East Europe, Dell.

    Στην συνέχεια ο κ. Stefan Kaltenberger, αναφερόμενος στα συνολικά χαρακτηριστικά και οφέλη των προϊόντων της Dell, παρουσίασε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην προϊοντική γκάμα, σημειώνοντας: «Όλη μας η προϊοντική σειρά στηρίζεται στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ένα εξαιρετικά αξιόπιστο προϊόν που ικανοποιεί τον τελικό καταναλωτή. Η ικανοποίηση αυτή αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του δικτύου των συνεργατών μας, σε κάθε διαδικασία πώλησης.» Επίσης, παρουσιάζοντας τις σειρές προϊόντων της Dell, ανέφερε: «Σήμερα διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, μία εντυπωσιακή σειρά προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και περιφερειακές συσκευές, όπως οι βραβευμένες μας οθόνες.»

    Παρουσίαση των νέων προϊόντων της Dell και των χαρακτηριστικών τους από τον κ. Stefan Kaltenberger Marketing Director, Consumer & Small Business, CEE.

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κοκταίηλ, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το 1ο Dell Alienware Ultimate Gamer Tournament. Πέντε ομάδες “επίλεκτων Gamers” που στελεχώθηκαν από στελέχη & πωλητές των μεγαλύτερων αλυσίδων καταστημάτων λιανικής -Multirama, Κωτσόβολος, Public, Γερμανός και Media Markt- αγωνίστηκαν στον ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί στο κέντρο του 5ου ορόφου του μουσείου με δέκα πανίσχυρα Alienware M17x laptops. Οι ομάδες διαγωνίστηκαν στο δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου Fifa 2012 για την επικράτηση της καλύτερης ομάδας. Μεγάλος νικητής του πρώτου Dell Alienware Ultimate Gamer Tournament αναδείχθηκε η ομάδα της αλυσίδας Public, οι παίκτες της οποίας κέρδισαν την επιβράβευση του κοινού και πέντε εντυπωσιακούς φορητούς Dell Adamo 13.

    Κατά τη διάρκεια του κοκταίηλ, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ολόκληρη την προϊοντική γκάμα της Dell, που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

    Τα νέα μοναδικά Dell Inspiron 15R & 17R SWITCH
    Φορητοί υπολογιστές με εξαιρετική σχέση απόδοσης και τιμής, οι οποίοι διαθέτουν δυνατότητα αλλαγής εμφάνισης με μια κίνηση.
    Ειδικότερα, με την πίεση ενός πλήκτρου, το «καπάκι» του φορητού αφαιρείται και αλλάζει. Σήμερα διατίθενται στην αγορά 18 διαφορετικά σχέδια, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόζει το φορητό του σύμφωνα με την αισθητική του!
    Οι νέοι φορητοί διατίθενται σε διάφορες συνθέσεις τεχνικών χαρακτηριστικών και περιλαμβάνουν θύρες USB 3.0, HD camera και οθόνες ανάλυσης HD, τεχνολογίας LED.

    Νέοι φορητοί Dell XPS
    Οι φορητοί XPS, με επιλογές οθονών 15 (και στην λεπτή έκδοση 15z) και 17 ιντσών, διακρίνονται για την εντυπωσιακή αισθητική τους και τις επιδόσεις τους σε επεξεργαστική ισχύ και γραφικά, αλλά και για το έντονα multimedia ύφος τους. Διαθέτουν μεταξύ άλλων απίστευτη απόδοση ήχου, αφού είναι τα μόνα που περιλαμβάνουν subwoofer, μαζί με το σύστημα ηχείων σχεδιασμένο από την JBL.

    Σειρά Alienware
    H σειρά Alienware περιλαμβάνει από τα ισχυρότερα σε επιδόσεις συστήματα gaming στον κόσμο. Φορητοί υπολογιστές με οθόνες 11, 14, 17 & 18 ίντσες και εντυπωσιακά desktop PC είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των gamers για κορυφαία επεξεργαστική ισχύ, απίστευτα ρεαλιστικά γραφικά και συνολικές επιδόσεις που τους επιτρέπουν την εκτέλεση της νεότερης γενιάς των πλέον απαιτητικών παιχνιδιών χωρίς συμβιβασμούς.

     

    Dell Inspiron Duo και Dell Streak 5 & Streak 7 tablets
    Για τους χρήστες που αναζητούν μια μικρή και ελαφριά συσκευή που θα έχουν πάντοτε μαζί τους ή τις λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου (Streak 5) και ενός internet tablet, η Dell έχει σχεδιάσει:
    -Το μοναδικό Dell Inspiron Duo, έναν ελαφρύ φορητό με οθόνη 10 ιντσών και τεχνολογία πολλαπλής αφής η οποία περιστρέφεται και επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργήσει ως tablet ή ως φορητός με πλήρες πληκτρολόγιο.
    -Τη σειρά των tablet Dell Streak με οθόνες 5 & 7 ίντσες που συνδυάζουν λειτουργίες κινητού τηλεφώνου (Streak 5) και tablet.

    Σειρά Dell Vostro
    Οι ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων διαφέρουν τόσο από αυτές των οικιακών καταναλωτών, όσο και από εκείνες των μεγάλων επιχειρήσεων. Η σειρά Dell Vostro έχει σχεδιαστεί ακριβώς για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις περιλαμβάνοντας μοντέλα φορητών και desktop PCs. Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις αξιοπιστίας και τεχνικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου, η Dell προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση επισκευής Next Business Day, επίσκεψη τεχνικού στο χώρο του πελάτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την επικοινωνία της βλάβης.

    Επιτραπέζιοι υπολογιστές για κάθε χρήστη
    Οι σειρές Dell Inspiron, Dell Studio XPS, Dell Vostro και Alienware περιλαμβάνουν desktop PCs τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των χρήσεων ενός σύγχρονου υπολογιστή: από τις απλές ανάγκες ενός μοντέλου για χρήση στο σπίτι έως τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις για έναν σχεδιαστή και gamer. Στην κατηγορία των desktop επίσης ξεχωρίζει ο Dell Inspiron One 23 ο οποίος περιλαμβάνει μια οθόνη αφής 23 ιντσών multitouch με ανάλυση Full HD 1080p, ψηφιακό & αναλογικό TV tuner, ενισχυμένο ενσωματωμένο σύστημα ηχείων JBL και μονάδα Blue Ray (προαιρετική).

    ΝΕΕΣ Οθόνες και περιφερειακά Dell
    Ευκρινείς οθόνες LCD με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, μοναδικά μοντέλα Ultra Slim, Ultra Sharp, υποστήριξη τεχνολογίας πολλαπλής αφής καθώς και μια σειρά περιφερειακών συσκευών και αξεσουάρ φορητών τα οποία ολοκληρώνουν τις προτάσεις της Dell για τους Έλληνες καταναλωτές.

    Κορυφαία Υποστήριξη Dell
    Η Dell δεν αρκείται στην παροχή της νεότερης τεχνολογίας και κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών στους καταναλωτές. Προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας καθώς περιλαμβάνει σε όλα τα μοντέλα Dell μια από τις δύο εγγυήσεις τεχνικής υποστήριξης: εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day με απόκριση την επόμενη ημέρα στο χώρο του πελάτη (3 χρόνια για τα Dell Vostro) ή εγγύηση 2 ετών Dell Collect and Return με παραλαβή – παράδοση του επισκευασμένου συστήματος από την Dell επίσης από το χώρο του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, ο καταναλωτής μπορεί να αισθάνεται σιγουριά με την Dell, διότι η Dell βρίσκεται δίπλα του σε οτιδήποτε μετά την αγορά του υπολογιστή του.

    Διαθεσιμότητα
    Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στη χώρα μας από ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων & αλυσίδων καταστημάτων πώλησης ειδών πληροφορικής και καταναλωτικών ηλεκτρονικών, αλλά και συνεργάτες της Dell σε όλη την Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles