24.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Αυτά θα είναι τα χρώματα της σειράς Samsung Galaxy S24

    Μερικές νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, οι οποίες αφορούν την επερχόμενη σειρά smartphones της Samsung, Galaxy S24. Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατες διαρροές -που προέρχονται από το γνωστό leaker Ice Universe- αποκαλύπτουν τα χρώματα των συσκευών της σειράς, όπως και την πληροφορία ότι το Galxy S24 θα έρθει με συμμετρικά πλαίσια σε όλη την οθόνη.

    Όσον αφορά τα χρώματα, η σειρά θα βγει στην αγορά σε μαύρο, γκρι, βιολετί, κίτρινο, πράσινο, μπλε και πορτοκαλί. Είναι πιθανό όμως κάποιες από αυτές τις επιλογές να αποτελούν εκδόσεις κατόπιν παραγγελίας.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gsmarena, η επιθυμία των fans θα πραγματοποιηθεί και το Galaxy S24 Ultra θα κυκλοφορήσει επιτέλους σε special golden edition.

    Σημειώνεται ότι το Galaxy S23 Ultra διατίθεται σε μαύρο, πράσινο, cream, λεβάντα, γραφίτη, μπλε του ουρανού, lime και κόκκινο, ενώ τα Galaxy S23 και S23+ κυκλοφορούν σε μαύρο, cream, πράσινο, λεβάντα, γραφίτη και lime. Αναμένουμε προσεχώς περισσότερες πληροφορίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Αλλάζει η κατηγορία των wearables! Παγκόσμιο ρεκόρ για το “έξυπνο” δαχτυλίδι Ring One (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles