23.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold6 εξετάζει να λανσάρει η Samsung

    Τα foldables αποτελούν μια από τις πιο ισχυρές τάσεις των τελευταίων χρόνων στην κατηγορία των smartphones, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αποφασίζουν να επενδύσουν σε μια αναδιπλούμενη συσκευή. Δε θα αποτελούσε επομένως έκπληξη να βλέπαμε κάποια στιγμή και πιο οικονομικές επιλογές να κυκλοφορούν στα καταστήματα, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία δείχνουν μια ξεκάθαρη στροφή στις premium συσκευές.

    Σύμφωνα με πρόσφατη φήμη, που έρχεται από την Κορέα και αναφέρει το gsmarena, η Samsung σκέφτεται να λανσάρει μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold6. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο το Fold6 θα είναι φθηνότερο, όμως δεν αποκλείεται να έρθει μαζί με μια νέα φθηνότερη επιλογή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Samsung σκέφτεται να αναπτύξει ένα αναδιπλούμενο χαμηλότερου κόστους, σύμφωνα πάντα με τη φήμη.

    Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι επιλέγεται η σειρά Fold για αυτήν την κίνηση και όχι αυτή του Flip, η οποία έχει σημειώσει πολύ μεγάλες πωλήσεις μέχρι στιγμής. Με ένα φθηνότερο Fold6, η Samsung θα μπορούσε να επεκταθεί περαιτέρω στην παγκόσμια αγορά αναδιπλούμενων συσκευών, κυρίως στην Κίνα. Μπορεί η εταιρεία να είναι ηγέτης επί του παρόντος στην κατηγορία, ωστόσο θα μπορούσε να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της που δεν έχουν foldables σε συμφέρουσες τιμές.

    Διαβάστε επίσης:

    Honor Magic V2: Έρχεται στην Ευρώπη στις 26 Ιανουαρίου – Digital Life!

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles