21.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Φήμη: Με 8GB RAM θα κυκλοφορήσει το iPhone 14 Pro

    Είναι γνωστό ότι τα iPhones της Apple μέχρι σήμερα κυκλοφορούσαν με μικρότερη RAM σε σχέση με τα smartphones των ανταγωνιστικών εταιρειών. Αυτό συχνά μπορεί να αποτελεί μειονέκτημα για ένα χρήστη, από τη στιγμή που οι περισσότερες συσκευές της κατηγορίας διατίθενται με RAM των 12 με 16GB και όχι των 6GB.

    Φήμες όμως θέλουν να έρχονται αλλαγές σε αυτό το χαρακτηριστικό με την κυκλοφορία του iPhone 14 Pro, το οποίο θα είναι πιο κοντά στη σειρά της Samsung Galaxy S22 και η RAM θα αναβαθμιστεί σε 8GB.

    Η εταιρεία όλα τα χρόνια που προηγήθηκαν δε φαίνεται να «κυνήγησε» ιδιαίτερα τη χωρητικότητα της RAM που προσφέρει στις συσκευές της. Δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι σχετικά με τα πλεονεκτήματα αυτής της αλλαγής στα iPhone 14 Pro και Pro Max, θα περιμένουμε όμως να μάθουμε περισσότερα εν καιρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Η realme ανακοινώνει το λανσάρισμα της πιο εμβληματικής της σειράς – realme GT2 Series στις 28 Φεβρουαρίου στο MWC 2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles