28 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Φωτίστε το λογότυπο του iPhone σας!

    Μήπως το lifestylish κατά τα άλλα iPhone παραείναι… μουντό για τα γούστα σας; Μήπως θα θέλατε να διαφοροποιήσετε το κινητό σας απ’ αυτά των άλλων αλλά οι προστατευτικές θήκες δεν είναι αρκετές; Μήπως θα θέλατε κάτι πιο… ριζοσπαστικό; Κάτι σαν το φωτιζόμενο λογότυπο που έχουν τα Mac; Ποιος σας είπε ότι δεν γίνεται και στο iPhone; Με το iPhone 4G/4S Light up Battery Cover τα πάντα γίνονται!

    Στην ουσία πρόκειται για ένα οπίσθιο καπάκι για iPhone 4G/4S το οποίο είναι ίδιο με αυτό που έχει ήδη η συσκευή, μόνο που το λογότυπό του φωτίζεται –ακριβώς όπως συμβαίνει με τους φορητούς υπολογιστές της εταιρείας! Για να γίνει αυτό καταναλώνεται ενέργεια από τη μπαταρία του κινητού μόνο όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη. Μην αγχώνεστε: η επιπλέον κατανάλωση δεν είναι ούτε το 1% της συνολικής –αφού το λογότυπο παραμένει φωτισμένο για 10-50 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πατηθεί το κουμπί «Home» και ανάλογα με τη λειτουργία (και μόνο εφ’ όσον έχετε ενεργοποιήσει το φλας από τις ρυθμίσεις της κάμερας).

    Σημειώστε πως από τη στιγμή που θα ανοιχτεί το τηλέφωνο παύει να ισχύει η εγγύησή του (διάρκειας ενός έτους), αν και με το έμπειρο προσωπικό της Volte-Tel δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Το πλήρες πακέτο πάντως περιλαμβάνει και σετ εργαλείων για όσους πιστεύουν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

     

    Το βρήκαμε: Volte-Tel

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles