18.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Hogwarts Legacy στο Switch – Τεράστιες διαφορές στα γραφικά σε σύγκριση με το PS5 (video)

    Το Hogwarts Legacy αποτέλεσε ένα από τα παιχνίδια του 2023 που σημείωσαν τεράστιες πωλήσεις, αφού οι fans του Harry Potter τίμησαν -και με το παραπάνω- το τελευταίο video game της Avalanche Software. Αυτοί που περίμεναν εδώ και καιρό να «βυθιστούν» στον κόσμο της μαγείας ήταν οι κάτοχοι του Switch. Η έκδοση για την κονσόλα της Nintendo είναι επιτέλους διαθέσιμη και πάμε να δούμε τα πρώτα συμπεράσματα.

    Είναι γεγονός ότι το marketing του παιχνιδιού για το Switch ήταν υποτονικό από την πλευρά της Warner Bros. Είχαμε όμως την περιέργεια να δούμε τα γραφικά του open-world game στη γνωστή φορητή κονσόλα. Ο user Cycu1 ανέβασε ένα video Στο YouTube το οποίο συγκρίνει τα γραφικά του Hogwarts Legacy στο Switch με αυτά του PlayStation 5.

    Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας:

    Ένα άλλο κανάλι στο YouTube, το SwitchUp, δημοσίευσε τις εντυπώσεις του από το Switch την Τρίτη, υπογραμμίζοντας ότι το παιχνίδι “θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο” και “λειτουργεί αρκετά καλά”. Σύμφωνα με το εν λόγω κανάλι, η έκδοση για Switch απαιτεί χρόνους φόρτωσης 30 έως 50 δευτερολέπτων, προκειμένου να λειτουργήσει. Σημειώνει ωστόσο ότι “κανένα από αυτά τα θέματα δεν είναι αποτρεπτικό για να παίξει κάποιος το παιχνίδι, όσον αφορά το gameplay όμως, τα προβλήματα επηρεάζουν σοβαρά την εμπειρία.
    Το Hogwarts Legacy ήταν το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2023, πουλώντας πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του σε PS5, Xbox Series X/S και PC στις 10 Φεβρουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Μια σοκολατένια κονσόλα με χειριστήριο που τρώγεται! Μάθε πως θα την αποκτήσεις

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles