19 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Η JBL τα σπάει και το Πάσχα!

    Το Πάσχα πλησιάζει και φέρνει μαζί του αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, ανοιξιάτικες εξορμήσεις και μεγάλα γλέντια. Ποιο είναι το κοινό σημείο όλων; Η κατάλληλη μουσική! Ηχεία, ακουστικά, ηχομπάρες ή partyboxes είναι εδώ για να συνοδεύσουν τις πασχαλινές σου αναμνήσεις. Οι ήχοι του Πάσχα, που είναι γνώριμοι σε όλους μας, γίνονται ακόμη πιο δυνατοί. Η μουσική γίνεται ακόμη πιο ξεσηκωτική. Ο ήχος είναι ακόμα πιο θρυλικός. Και αυτό το Πάσχα, η JBL είναι εδώ και τα σπάει!

    Και βέβαια, η JBL είναι στο πλευρό σου, νονέ και νονά, που θες να κάνεις το καλύτερο δώρο. Ό,τι τύπος και αν είναι το βαφτιστήρι σου, η JBL έχει το κατάλληλο προϊόν σε τιμές που κυριολεκτικά τα σπάνε! Gamer ή Αθλητής; Fashion Icon ή Tech Geek; Λάτρης της εκδρομής ή της τηλεόρασης; Η γκάμα προϊόντων της JBL δεν θα αφήσει κανένα βαφτιστήρι παραπονεμένο, και οι πασχαλινές της προσφορές δεν θα αφήσουν κανέναν νονό αγχωμένο!

    Για τη φετινή πασχαλινή περίοδο δημιουργήθηκε η καμπάνια «H JBL τα σπάει!». Στο πλαίσιο της καμπάνιας απεικονίζονται τα αγαπημένα σε όλους σοκολατένια πασχαλινά αυγά, μέσα από τα οποία βγαίνουν τα -επίσης αγαπημένα σε όλους- προϊόντα της JBL. Η καμπάνια βασίζεται στο στοιχείο του σοκολατένιου αυγού που παραπέμπει σε Πάσχα, και μέσα στο οποίο κρύβονται όμορφες εκπλήξεις. Μόλις το αυγό σπάσει, αποκαλύπτεται και η έκπληξη. Ταυτόχρονα, το μήνυμα χρησιμοποιείται μεταφορικά για να επιβεβαιώσει τις κορυφαίες προσφορές που έχει βγάλει η JΒL για τη φετινή πασχαλινή περίοδο. Έτσι λοιπόν, τα αυγά σπάνε, και οι τιμές τα σπάνε!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles