20.2 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Καλό Ταξίδι Apollo Creed! Ο Carl Weathers ξεκίνησε για την αιωνιότητα…

    Ο Carl Weathers ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της ένδοξης εποχής των 80s δυστυχώς δεν βρίσκεται εν ζωή, καθώς πέθανε σε ηλικία 76 ετών. Σύμφωνα με την οικογένεια του και την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικοί του άνθρωποι, ο διάσημος ηθοποιός έφυγε ήσυχα στον ύπνο του. Ο πολυτάλαντος Carl Weathers είχε πλούσια συνεισφορά στον κινηματογράφο, στις τέχνες και στον αθλητισμό, καθώς αγαπήθηκε στους εμβληματικούς ρόλους που υποδύθηκε.

    Ύστερα από μια σειρά δεύτερων ρόλων που υποδύθηκε, έγινε περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του ως πυγμάχος «Apollo Creed» στις τέσσερις πρώτες ταινίες Rocky (1976–1985) και ως Colonel Al Dillon στο Predator (1987) στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger, ενώ έδωσε και τη φωνή του στον Combat Carl στο franchise Toy Story. Τα τελευταία χρόνια τον είχαμε δει στη σειρά Star Wars: The Mandalorian. Ο επιστήθιος φίλος του Sylvester Stallone τον αποχαιρέτησε με μια ανακοίνωση, λέγοντας χαρακτηριστικά στο τέλος  «Ήταν μαγικός. Είχα την τύχη να είμαι μέρος της ζωής του. Απόλλο, συνέχισε να χτυπάς». Αναμφίβολα, θα τον θυμόμαστε πάντα για τους εμβληματικούς ρόλους του, που αν μη τι άλλο χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles