20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    MTN: Νέες Προσφορές στα πλάνα συμβολαίου

    Η ΜΤΝ, συνεχίζοντας τις προσφορές στα πλάνα συμβολαίου, δίνει τώρα τη δυνατότητα σε όλους τους νέους συνδρομητές που θα μεταφέρουν τον αριθμό τους σε 24μηνο πλάνο συμβολαίου ΜΤΝ SMART, να αποκτήσουν smartphone, χωρίς να πληρώσουν σεντ αρχικά, παίρνοντας συνολική έκπτωση έως και 400 ευρώ!

    mtn 400

    Το ύψος της συνολικής έκπτωσης εξαρτάται από το πλάνο ΜΤΝ SMART που θα επιλέξει ο συνδρομητής και περιλαμβάνει την αντίστοιχη έκπτωση στο μηνιαίο του πάγιο για 24 μήνες και την αντίστοιχη έκπτωση για την αγορά συσκευής. Για παράδειγμα, με το πλάνο ΜΤΝ SMART Unlimited μπορεί να αποκτήσει τo Samsung Galaxy S5 ή to iPhone 5S χωρίς σεντ αρχικά και 400 ευρώ συνολική έκπτωση, ενώ με το MTN SMART L παίρνει το Nexus 5 LG ή το Samsung Galaxy S4 χωρίς σεντ αρχικά και 260 ευρώ συνολική έκπτωση.

    Η προσφορά MTN SMART ισχύει για τα Samsung Galaxy S5, iPhone 5S 16GB, Samsung Galaxy S4, LG Nexus 5, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Core Plus και Motorola Moto G και θα είναι διαθέσιμη στα MTN Stores και στα καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών μέχρι τις 30 Ιουνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles