20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Οι νικητές του διαγωνισμού ΜΤΝ PayAsYouGo – ALL IN ONE στην Αθήνα για τη συναυλία της Lady Gaga!

    Σε μία τυχερή συνδρομήτρια και σε ένα φίλο η φίλη της, έδωσε την ευκαιρία η MTN PayAsYouGo, να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να απολαύσουν από κοντά την εκπληκτική Lady Gaga στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι τυχεροί αναδείχθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργάνωσε η MTN PayAsYouGo για τη νέα εφαρμογή της, ALL IN ONE.

    Πιο συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό συμμετείχαν όλοι οι MTN PayAsYouGo συνδρομητές που κατέβασαν την εφαρμογή ALL IN ONE μέχρι 4 Σεπτεμβρίου, μπαίνοντας αυτόματα σε κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου για να κερδίσουν δύο αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο για δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα και δύο εισιτήρια για την συναυλία της Lady Gaga. Μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού αναδείχθηκε τελικά η Χαραλαμπία Χριστοδούλου.

    Κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή ALL IN ONE, όλοι οι MTN PayAsYouGo συνδρομητές απολαμβάνουν  αποκλειστικά προνόμια όπως: Με το ALL IN ONE HAPENNINGS, οι χρήστες είναι πάντοτε ενημερωμένοι για διαγωνισμούς και εκδηλώσεις καθώς και για τα happenings που διοργανώνει η MTN PayAsYouGo αποκλειστικά γι’ αυτούς. Με το ALL IN ONE BUZZ έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για όλα τα νέα από την Κύπρο και τον κόσμο. Με το ALL IN ONE DEALS έχουν εκπτώσεις έως και 15% για ρούχα, τρόφιμα, οπτικά κλπ, ενώ με το ALL IN ONE BONUS κερδίζουν δωρεάν λεπτά ομιλίας, SMS και όγκο δεδομένων, με την ανανέωση του χρόνου ομιλίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles