20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    MTN TriplePlay: Κινητή, σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ με 4MBPS αλλά και smartphone με μηνιαίο κόστος που ξεκινά από τα €39

    twitter 520x260px

    Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε πρόσφατα η ΜΤΝ, όπου με κάθε σύνδεση MTN TriplePlay με μεταφορά αριθμού σε πλάνο MTN Smart μέχρι τις 31 Αυγούστου, οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν κινητή τηλεφωνία, σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ στο σπίτι με 4 MBPS αλλά και smartphone με ένα μηνιαίο κόστος που ξεκινά από τα €39.

    Σημειώνεται πάντως ότι το μηνιαίο πάγιο για MTN TriplePlay & smartphone εξαρτάται από το πλάνο MTN Smart που θα επιλέξει ο συνδρομητής για να μεταφέρει τη γραμμή της κινητής τηλεφωνίας του.

    Πιο συγκεκριμένα, αν ένας συνδρομητής επιλέξει πλάνο MTN Smart S, το μηνιαίο πάγιο για το MTN TriplePlay & smartphone είναι €39. Αν τώρα επιλέξει πλάνο MTN Smart Μ, τότε το μηνιαίο πάγιο για MTN TriplePlay & smartphone είναι €49. Αν επιλέξει πλάνο MTN Smart L, το μηνιαίο πάγιο για MTN TriplePlay & smartphone είναι €59 και αν τέλος επιλέξει πλάνο MTN Smart Unlimited, το μηνιαίο πάγιο για MTN TriplePlay & smartphone θα φθάσει τότε στα  €89.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles