28 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Με 39 δολάρια θα είσαι “σε σχέση” μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου

    Και καθώς ο Φεβρουάριος πλησιάζει, η σκέψη ότι θα πρέπει να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνοι σας τρομάζει… Να, λοιπόν, ο τρόπος για να το κάνετε πιο “ανώδυνο”. Μία “ψεύτικη σχέση” που όμως θα σας “ξελασπώσει” στο profile σας στο Facebook.

    Η ιστοσελίδα NamoroFake.com, με έδρα τη Βραζιλία, έναντι 39 δολαρίων (υπάρχουν και άλλα πιο φτηνά ή ακριβά deals τα οποία μπορείτε να δείτε στην πιο πάνω φωτό) αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για τη σχέση σας, μαζί, βέβαια, με τα απαραίτητα comments και relationship statuses.

    Το μόνο για το οποίο δε φροντίζει η εφαρμογή είναι η… φωτογραφία του “αμόρε” σας, αλλά γι’ αυτό μπορείτε να βάλετε εσείς το χεράκι σας με τη βοήθεια του Photoshop.

    To application οφείλουμε να σημειώσουμε ότι περιορίζεται στη δημιουργία μόνο μίας ψεύτικης φίλης και όχι φίλου, έτσι οι γυναίκες που έχουν μείνει μόνες δε θα μπορέσουν να βρουν σ’ αυτή παρηγοριά. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι δώσει σύντομα και αυτή τη δυνατότητα.

    Και κάπως έτσι, για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται πως το Internet βρίσκει λύσεις για όλα. Τώρα, πόσο μας αρέσουν αυτές, είναι μία εντελώς ξεχωριστή συζήτηση.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles