22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    National Geographic Channel και FOX στην PrimeTel

    Fox_NatGeo_print

    Δύο νέα κανάλια φιλοξενεί στην τηλεοπτική της πλατφόρμα η PrimeTel. Συγκεκριμένα, τα κανάλια FOX και National Geographic Channel,  προστίθενται στο βασικό πακέτο τηλεόρασης της PrimeTel, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας στους συνδρομητές της.

    Το κανάλι FOX για τους fans των blockbuster σειρών του Hollywood, φέρνει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής και όχι μόνο. Σειρές που θυμίζουν ταινίες με μεγάλους πρωταγωνιστές που μετακομίζουν από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται οι πολυβραβευμένες σειρές “Homeland”, Sons of Anarchy αλλά και Criminal Minds.

    Παράλληλα, η διεισδυτική ματιά του National Geographic Channel επαναπροσδιορίζει τον πραγματικό κόσμο. Τα προγράμματά του παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο την άγρια φύση, την επιστήμη, την τεχνολογία, τον πολιτισμό και την εξερεύνηση των φυσικών φαινομένων. Ανάμεσα στα προγράμματα βρίσκονται Highway Thru Hell: Canada και Σκοτώνοντας τον Λίνκολν.

    Το κανάλι FOX, θα το βρείτε στη πλατφόρμα της PrimeTel στη θέση 302 ενώ το National Geographic Channel στη θέση 349 . Και τα δυο κανάλια προσφέρονται στους συνδρομητές της PrimeTel χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles