18.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Νέα εταιρεία video games με την υπογραφή του Snoop Dogg

    Ο Snoop Dogg και ο γιος του Cordell Broadus δημιούργησαν το Death Row Games, ένα studio video games, που στοχεύει να προσφέρει εμπειρίες που δημιουργήθηκαν με Unreal Editor μέσω του Fortnite.

    Σχετική ανακοίνωση μοιράζεται μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την ενασχόληση του Snoop Dogg με τον κόσμο του gaming. Οι δημιουργοί μειονοτήτων είναι το επίκεντρό τους. Η Death Row Games στοχεύει να αποτελέσει προγραμματιστή και εκδότη video games, αλλά δεν είναι σαφές εάν σχεδιάζει να μετακινηθεί εκτός του Fortnite στο μέλλον. Ο Broadus ανέφερε ότι «είχαμε πάντα τη νοοτροπία να το χτίσουμε μόνοι μας» και με τις μαζικές απολύσεις που μαστίζουν σήμερα τη βιομηχανία, είναι καλό να βλέπουμε ένα νέο studio να αναδύεται και ελπίζουμε να φέρει μερικές από τις χαμένες “ψυχές””.

    Ο Snoop Dogg έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε αρκετά παιχνίδια όπως το Def Jam: Fight for NY, Call of Duty Ghosts και NHL 20. Ας ελπίσουμε ότι το studio θα τα πάει καλύτερα από τα προηγούμενα επιχειρηματικά projects του διδύμου, τα οποία περιλαμβάνουν NFTs και κρυπτονομίσματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Εξακολουθεί να… σαρώνει το GTA V! 5 εκατ. αντίτυπα το τελευταίο τρίμηνο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles