20.1 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
More

    Νέο επίπεδο απόδοσης gaming με την οθόνη LG UltraGear

    Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την LG UltraGear Gaming Monitor 27GR75Q-B, μία πανίσχυρη gaming οθόνη με κορυφαία χαρακτηριστικά, που θα απολαύσει κάθε gamer.

    Οπτική Υπεροχή

    Φανταστείτε μια μεγάλη οθόνη 27 ιντσών που σας καθηλώνει όπως ποτέ άλλοτε στα αγαπημένα σας παιχνίδια. Με κρυστάλλινη ανάλυση 2560×1440, κάθε λεπτομέρεια ζωντανεύει, κάνοντας τη δράση ακόμα πιο έντονη. Χάρη στον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και τον αστραπιαίο χρόνο απόκρισης 1 ms GtG, το θόλωμα της κίνησης δεν υφίσταται πλέον και ο παίκτης βλέπει και αντιδρά γρήγορα στο επόμενο καρέ.

    Πραγματική μάχη με αληθινά χρώματα

    Το μοντέλο LG 27GR75Q-B διαθέτει οθόνη IPS και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, 99% της γκάμας χρωμάτων sRGB, εξασφαλίζοντας ζωντανά και ακριβή χρώματα από κάθε γωνία. Η αναπαραγωγή σύμφωνα με το πρότυπο HDR 10 απογειώνει επίσης την οπτική απεικόνιση, με βελτιωμένη αντίθεση και ευκρίνεια, κάνοντας τα παιχνίδια σας να φαίνονται καλύτερα από ό,τι είχατε ποτέ φανταστεί.

    Απόλυτα ομαλό gaming

    Με τις τεχνολογίες NVIDIA G-Sync® και AMD FreeSync Premium, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. Ουσιαστικά εξαλείφονται οι αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης, καθώς η κάρτα γραφικών και η οθόνη σας λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία.

    Οικολογικό gaming

    Νοιάζεστε για το περιβάλλον και την κατανάλωση ενέργειας; Η λειτουργία Smart Energy Saving της LG σας βοηθά αθόρυβα να εξοικονομήσετε ενέργεια χωρίς να θυσιάσετε την απόδοση, καθιστώντας την μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τους υπεύθυνους gamers.

    Συνδεθείτε με ευκολία

    Είτε συνδέετε τον υπολογιστή σας για παιχνίδια είτε την κονσόλα σας, η LG 27GR75Q-B σας καλύπτει με τις επιλογές DisplayPort και HDMI. Ενσωματώνεται απρόσκοπτα στη ρύθμιση του παιχνιδιού σας, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία χωρίς προβλήματα.

    Συνοψίζοντας, η LG UltraGear Gaming οθόνη 27GR75Q-B είναι κάτι περισσότερο από μια απλή οθόνη. Είναι η πρόσβαση σας σε έναν κόσμο υπεροχής, οπτικής ευκρίνειας και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στο gaming.

    Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles