20.2 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Πέντε τα σχήματα τελικά που υπέβαλλαν δεσμευτικές προσφορές για Forthnet

    Forthnet

    Διαψεύστηκαν τελικά οι αρχικές πληροφορίες αλλά και οι εκτιμήσεις που ήθελαν τις δεσμευτικές προσφορές για τη Forthnet να φθάνουν τις τρεις σε αριθμό, καθώς τα σχήματα που υπέβαλλαν στην προθεσμία της προηγούμενης Παρασκευής έφθασαν τελικά τα πέντε.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα σχήματα αυτά είναι οι Vodafone – Wind (κατεβαίνουν μαζί), ο Antenna Group, η σύμπραξης του Odyssey Consulting Management με το fund Atena, καθώς επίσης και οι Pillarstone και Golden Tree. Η τελευταία συνεργάζεται με τη Cyrus, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι Golden Tree και Cyrus είναι τα δύο εκ των τριών funds που ελέγχουν τη Wind Ελλάς. Έτσι σε σχέση με την προηγούμενη φάση της διαδικασίας, μόνο το Apollo fund και η Providence (η οποία ωστόσο φέρεται να συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1) δεν συμμετέχουν στην επόμενη.

    Να σημειωθεί ότι οι δεσμευτικές προσφορές θα οδηγηθούν για αξιολόγηση από τις πιστώτριες τράπεζες,ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται να φανεί κατά πόσον οι πιστώτριες τράπεζες θα δεχθούν να υπάρξει «κούρεμα» των δανειακών υποχρεώσεων της Forthnet που ανέρχονται στα 255 εκατ. ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles