22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτος σε χρήση ο Google Chrome σε όλο τον κόσμο

    Για πρώτη εβδομάδα στην ιστορία, ο Google Chrome γίνεται ο πιο δημοφιλής πλοηγός στον κόσμο, σύμφωνα με το Stat Counter. Πρόκειται για μετρήσεις που αφορούν το διάστημα από τις 14 έως τις 20 Μαΐου, οπότε, για πρώτη φορά, ο Chrome έχει υψηλότερο ποσοστό από τον κυριότερο ανταγωνιστή του, τον Internet Explorer της Microsoft.


    Ο Μάιος αποδεικνύεται άκρως επιτυχημένος μήνας για τον browser της Google, που, σύμφωνα με τα στατιστικά της StatCounter, βρίσκεται πλέον “στήθος με στήθος” με τον αντίστοιχο της Microsoft, επιτυγχάνοντας μάλιστα τη συγκεκριμένη εβδομάδα να τον ξεπεράσει. Τώρα αναμένουμε να ολοκληρωθεί ο μήνας, για να δούμε αν o Google Chrome θα βρεθεί στην κορυφή και για ολόκληρο το Μάιο.

    Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Chrome είχε βρεθεί στην πρώτη θέση ακόμη μία φορά, στις 18 Μαρτίου – για μία μόνο μέρα όμως. Τώρα αυτό συμβαίνει για μία ολόκληρη εβδομάδα – και αυτό φανερώνει την ολοένα και αυξανόμενη δυναμική του… Και όπως όλα δείχνουν, η “μάχη” ανάμεσα στους δύο browsers το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς…

    Πηγές: The Verge &  TNW

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles