18.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Υπό τους ήχους του θρυλικού «Take on Me» των A-Ha, το final trailer του Ready Player One!

     Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Steven Spielberg είναι ένας σκηνοθέτης που έχει το «μαγικό άγγιγμα», καθώς οτιδήποτε φέρει την υπογραφή του γνωστού δημιουργού αποδεικνύεται πραγματικό χρυσάφι και αντικείμενο συζήτησης για τους σινεφίλ. Για αυτό και το Ready Player One που βγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες στις 29 Μαρτίου, είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο πολυσυζητημένες παραγωγές της φετινής χρονιάς και σίγουρα έχει κινήσει το ενδιαφέρον των fans των sci-fi ταινιών.

    ready-player-one-new-poster-1

    Τα γεγονότα του Ready Player One λαμβάνουν χώρα το 2045, σε μία εποχή που η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με το χάος και την καταστροφή. Οι άνθρωποι προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την δύσκολη καθημερινότητα έχουν βρει «καταφύγιο» στο OASIS έναν virtual reality κόσμο, στον οποίο θεωρητικά μπορούν να κάνουν πραγματικά τα πάντα. Ο κόσμος του OASIS δημιουργήθηκε από τον επιστήμονα James Halliday και όπως αντιλαμβάνεστε όποιος ελέγχει το OASIS ουσιαστικά ελέγχει τον… κόσμο! Λίγο πριν ο Halliday πεθάνει δίνει τη δυνατότητα στους «virtual κάτοικους» του OASIS να αναζητήσουν μέσα στον ψηφιακό κόσμο τρία κλειδιά, τα οποία θα μπορέσουν να τους δώσουν τον έλεγχο του εικονικού κόσμου, αλλά και της αμύθητης περιουσίας του!

    florian-de-gesincourt-degesart-sk0010-playerone-j-deges1500

    Η ταινία ακολουθεί τα βήματα του Wade Watts (ή Parzival όπως είναι το όνομα του in-game), σε μία περιπέτεια που είναι γεμάτη από αναφορές στην geek κουλτούρα και στα 80s! Κάτι μας λέει ότι το Ready Player One θα είναι μία ταινία που θα συζητηθεί πολύ, για αυτό και για να προετοιμαστείτε κατάλληλα, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το Dreamer Trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles