20.2 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Σε πόσο μικρές διαστάσεις μπορείς να χωρέσεις το Android. Η Dell δίνει τη δική της απάντηση

    Η Dell ανακοίνωσε ένα νέο Android USB stick, με την ονομασία “Project Ophelia” (κωδική ονομασία όπως μπορείτε να φανταστείτε), το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο αποτελώντας μία φτηνή εναλλακτική λύση σε ταμπλέτες και υπολογιστές. Δεν είναι η πρώτη σχετική υλοποίηση του είδους, έχει όμως το ξεχωριστό ενδιαφέρον της…

    Dell-Android-USB-stick

    Το νέο Android USB stick της Dell θα διατίθεται στην τιμή των 100 δολαρίων και θα σας επιτρέπει να τρέχετε εφαρμογές ή να έχετε πρόσβαση σε αρχεία από απόσταση. Θα σας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να κατεβάζετε εφαρμογές, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το Google Play (στις χώρες που υποστηρίζεται το σύνολο αυτών των υπηρεσιών βεβαίως-βεβαίως).

    Η Dell αναπτύσσει αυτή την περίοδο και μία keyboard-like τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν κείμενο, όταν το Android USB stick της εταιρείας συνδέεται σε μία οθόνη.

    Η επίσημη παρουσίαση του “μικρού αλλά θαυματουργού” αυτού stick θα γίνει την επόμενη εβδομάδα σε συνέδριο στο Los Angeles, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε πολλά για την παγκόσμια διαθεσιμότητά του. Δε μας χαλάει πάντως, ως gadgetάκι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles