16.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Starfield: Πότε θα έρθει το Shattered Space expansion;

    Η Bethesda αποκάλυψε πρόσφατα ότι το Shattered Space expansion για το Starfield θα έρθει το φθινόπωρο του 2024 και ότι σύντομα θα έχουμε updates στους μηχανισμούς κατασκευής σκαφών του παιχνιδιού. Σε συνέντευξή του στο Kinda Funny, ο Todd Howard της Bethesda δήλωσε ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες θα γίνουν διαθέσιμες προσεχώς. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Αυτό είναι ένα ξεχωριστό update. Το Shattered Space έρχεται το φθινόπωρο, αλλά έχουμε μια μεγάλη ενημέρωση που έρχεται πολύ σύντομα για το Starfield”.

    Ο Howard είπε επίσης ότι το Starfield’s Creation Kit έχει ήδη σταλεί στους δημιουργούς και περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να αποκαλυφθούν σύντομα. Ενώ ο Howard δεν μπορούσε να ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για την πλήρη κυκλοφορία, διαβεβαίωσε ότι το Creation Kit εξακολουθούσε να αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Η Bethesda εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά στο Starfield και η επόμενη κύρια αναπτυξιακή εστίασή της είναι στο Elder Scrolls VI. Ενώ η τηλεοπτική μεταφορά του Fallout στο Amazon ήταν απίστευτα δημοφιλής και έλαβε καλή υποδοχή, η Betheada ήταν φειδωλή στην παροχή περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με το Fallout 5.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles