24.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    «Summer is Cyprus 2013»: Καμπάνια μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter, Instagram κλπ

    Μπορεί η Κύπρος να περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας  της οικονομικής κρίσης, εξακολουθεί όμως να είναι ένα από τα πιο αξιόλογα τουριστικά κέντρα της μεσογείου με φιλόξενους ανθρώπους, που προσφέρει σε όλους μοναδικές εμπειρίες διακοπών. Η επένδυση στον τουρισμό με ελκυστικές τιμές, εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες, αποτελεσματικές συνεργασίες με το εξωτερικό και η ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού θα είναι η νέα στρατηγική μας προσέγγιση, με στόχο να γίνει η Κύπρος ακόμη πιο ισχυρή τουριστική δύναμη.

    Οι Σύνδεσμοι των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. & ΣΤΕΚ και διευθυντικά στελέχη διαφόρων ξενοδοχειακών μονάδων σε συνεργασία με τους ειδικούς καθηγητές στα θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κ. Νικόλα Νικολή και κ. Μάρκο Κωμοδρόμο ανταποκρινόμενοι στα νέα οικονομικά δεδομένα δημιουργούν ένα νέο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης του τουρισμού με την καμπάνια «Summer is Cyprus 2013».

    Βασικά εργαλεία στην υποστήριξη της καμπάνιας «Summer is Cyprus 2013» θα είναι τα νέα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κλπ, μέσω των οποίων θα αναρτάται σχετικό υλικό με στόχο τους δυνητικούς επισκέπτες της Κύπρου. Διαδώστε το παντού… να τους μπούμε στο μάτι!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles