28 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ξεκίνησε η εποχή του WIND triple play!

    [Δ.Τ.] Η WIND παρουσίασε σήμερα στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης τη νέα ολόφρεσκη πλατφόρμα λύσεων επικοινωνίας για το κινητό, το σταθερό και το Internet, η οποία αναμένεται να περάσει την καθημερινή επικοινωνία σε νέα διάσταση! Η πλατφόρμα WIND triple play σχεδιάστηκε έχοντας ως κύριο άξονα την κάλυψη όλων των αναγκών επικοινωνίας μέσα και έξω από το σπίτι για ολόκληρη την οικογένεια και είναι η πρώτη φορά που κινητό, σταθερό και Internet συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν μία απολύτως ενοποιημένη εμπειρία στον χρήστη.

    triple_PLAY_FINAL_LOGO
    Το triple play της WIND διακρίνεται για την απλότητα και τις μοναδικές παροχές που δίνει στους χρήστες, προσφέροντας απεριόριστη ομιλία προς όλους από κινητό και σταθερό, Broadband Everywhere με DSL Broadband για το σπίτι και Mobile Broadband είτε από το κινητό είτε από το tablet και αντίστοιχες συσκευές, καρτοκινητό με δωρεάν προ-φορτωμένο χρόνο κάθε μήνα (ιδανικό για τις ανάγκες των παιδιών) και ασφάλεια στη χρήση του smartphone και του tablet μέσω της ειδικής εφαρμογής «We Are Family».

    We are Family

    To πάγιο για τις παραπάνω παροχές καθορίζεται στα 50, 40 και 35 ευρώ, ανάλογα με το τι είναι αυτό που ζητάει ο καταναλωτής για εκείνον και την οικογένεια του. Όσες οικογένειες επιθυμούν να συνδέσουν περισσότερα κινητά στο WIND triple play μπορούν να προσθέσουν επιπλέον γραμμές συμβολαίου κινητής για τα μέλη της οικογένειας σε ειδική τιμή, ενώ το νέο οικιακό πορτοφόλι «επιδότησης» του triple play προσφέρει δωρεάν έξυπνες συσκευές  όπως Tablets, Android DECT phones, Wi-Fi extenders, media players κτλ, πέραν των  συμβατικών smartphones.

    WIND triple Play screen_1920x1080_2

    Η πλατφόρμα WIND triple play εξυπηρετεί συνολικά τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού που ζει σε ένα διασυνδεδεμένο σπίτι (connected home), καθώς καλύπτει όλες τις συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια οικογένεια εντός και εκτός σπιτιού για να είναι πάντα συνδεδεμένη: smartphones, tablet, laptop & desktop, ασύρματα ηχεία, ΙΡ Κάμερες, Smart TV, ακόμη και Smart Λαμπτήρες για έλεγχο του φωτισμού, μέσω εφαρμογής στο smartphone. Το σύγχρονο ψηφιακό σπίτι όπως το προτείνει η WIND και το υποστηρίζει η πλατφόρμα triple play είναι το  “Connected Home by Wind” που «ζει»  online στο www.wind.gr, ανοιχτό πάντα σε όλους όσους ψάχνουν τις πιο έξυπνες λύσεις επικοινωνίας για το σπίτι τους και για κάθε μέλος της οικογένειάς τους. Αντίστοιχα, τα καταστήματα WIND έχουν ετοιμάσει διαφορετικά πακέτα με έξυπνες συσκευές σε ειδικές τιμές για τους πελάτες WIND triple play ώστε να ξεκινήσουν άμεσα να ζουν την εμπειρία του connected home στην επικοινωνία και την ψυχαγωγία.

    WIND Triple Play- Tzortzakakis
    Το επίσημο ντεμπούτο της νέας πλατφόρμας πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Σταθερής Τηλεφωνίας & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της WIND, Αντώνη Τζωρτζακάκη ο οποίος τόνισε: «Θέλουμε κάθε νοικοκυριό να είναι διασυνδεδεμένο μέσα και έξω από το σπίτι, με τη χρήση των έξυπνων συσκευών και τα μέλη του να επικοινωνούν ελεύθερα όπου και αν βρίσκονται. Οι επενδύσεις μας σε δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας νέας γενιάς μας επιτρέπουν να τους δώσουμε μία συνολική λύση, το WIND triple play. Προτείνουμε μια νέα προσέγγιση που αφενός εξασφαλίζει σε μια οικογένεια τη μέγιστη δυνατή αξία για τα χρήματά της και αφετέρου την εισάγει στην εποχή του connected home, σε μια καθημερινότητα όπου αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας».

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles