17.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    To … μεγάλο μέγεθος, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Στο αεροδρόμιο

    Πρόσεχε τι εύχεσαι λένε οι Κινέζοι και μάλλον έχουν δίκιο. Ο Jonah Falcon, ο άνθρωπος που έχει καταγραφεί ως ο άντρας με το μεγαλύτερο … μόριο στον κόσμο, (περίπου 23 εκατοστά όταν είναι “ήσυχο” και 34,29 εκατοστά σε “ενθουσιώδη” κατάσταση) έπρεπε να επιβιβαστεί σε μία πτήση από το San Fransisco, άρα και να περάσει τη γνωστή διαδικασία του ελέγχου. Μόνο που οι υπάλληλοι ασφαλείας του αεροδρομίου παρατήρησαν πως είχε ένα αφύσικο φούσκωμα (sic) στο παντελόνι του.

    Έτσι λοιπόν, τον ανάγκασαν σε σωματικό έλεγχο καθώς πίστευαν πως κάτι κρύβει κάτω από το παντελόνι του, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό από τα μηχανήματα ακτίνων που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις. Με έκπληξη, λοιπόν, οι υπάλληλοι ασφαλείας διαπίστωσαν πως ο John Falcon, κάτω από το παντελόνι του, κρύβει την… χαρά του και την χαρά και φαντασίωση αρκετών ανδρών και γυναικών. Ο ίδιος δηλώνει πως το είχε “τοποθετήσει” στα αριστερά και ήταν… ήρεμο εκείνη τη στιγμή. Ο υπάλληλος ασφαλείας τον ρώτησε αν έχει κάτι στην τσέπη του, κι εκείνος απάντησε “όχι”. Αυτό κινητοποίησε την διαδικασία σωματικού ελέγχου με τους υπαλλήλους να τον ρωτούν αμήχανα διάφορα πράγματα για το “μεγάλο προσόν” του.

    Αν αναρωτιέστε, όχι, ο Jonah Falcon δεν είναι πορνοστάρ, αν και αρκετές εταιρείες πορνό τον έχουν προσεγγίσει από το 1999, όταν ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ντοκιμαντέρ του καναλιού HBO και μετέπειτα καταγράφηκε ως ο άντρας με το μεγαλύτερο… πέος. Όχι στο βιβλίο Guiness, όμως, το οποίο δεν αναφέρει τέτοια, ρεκόρ.

    Φαίνεται πως στα αεροδρόμια, τουλάχιστον των ΗΠΑ, θα πρέπει να ξαναγραφτούν οι κανόνες ασφαλείας γιατί αλλιώς ο κος Falcon προγραμματίζει να κυκλοφορεί με σορτσάκι ποδηλάτη, για να είναι εμφανές ότι δεν έχει κάποιο όπλο στην τσέπη του, αλλά απλά είναι ένας “χαρούμενος” και “μεγάλος” άνθρωπος.

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles