16.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Tomb Raider: Πρώτη ματιά στην animated σειρά του Netflix

    Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι τα κλασικά Tomb Raider θα επιστρέψουν στις κονσόλες, προκειμένου οι νεότεροι gamers να γνωρίσουν τρία ιστορικά παιχνίδια και οι παλαιότεροι να αναβιώσουν την εμπειρία με μερικές σύγχρονες βελτιώσεις. Η Lara Croft όμως δε θα επιστρέψει μόνο με το Tomb Raider 1-3 Remastered, αλλά θα κάνει απόβαση και στο Netflix με μια νέα animated σειρά μέσα στο 2024.

    Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ώρες, η γνωστή υπηρεσία streaming πρόσφερε μια πρώτη γεύση του Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft. Μπορεί το video να ήταν σύντομο, όμως έδωσε τον… τόνο. Όπως ανακοινώθηκε το 2021, η σειρά θα ακολουθήσει τη ζωή της Lara Croft μετά τα γεγονότα της τριλογίας Survivor της Crystal Dynamics (Tomb Raider του 2013, Rise of the Tomb Raider του 2015 και Shadow of the Tomb Raider του 2018). Στο teaser, βλέπουμε τη Lara με το τόξο της να σκαρφαλώνει σε μακρινές τοποθεσίες και να αναπολεί τις προηγούμενες περιπέτειές της και τους συντρόφους της που χάθηκαν.

    Το Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του Netflix κάποια στιγμή μέσα το 2024. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Legendary Entertainment και η Powerhouse Animation, το στούντιο πίσω από τα Castlevania και Masters of the Universe: Revelation του Netflix.

    Η ηθοποιός Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One) θα δανείσει τη φωνή της στη Lara Croft του Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Camilla Luddington, η οποία ενσάρκωσε το χαρακτήρα στα πρόσφατα παιχνίδια της Crystal Dynamics.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Office: Έρχεται reboot από το δημιουργό του original show (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles