20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Τον Οκτώβριο ο επίσημος οδηγός για το Marvel Cinematic Universe (trailer)

    Η DK και τα Marvel Studios ανακοίνωσαν ότι σύντομα οι fans θα μπορούν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, αποκτώντας το The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023. Πρόκειται για έναν οπτικό οδηγό που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα Marvel Studios, υποστηρίζεται από τον Kevin Feige (Πρόεδρος των Marvel Studios) και θα είναι βασικό «εργαλείο» για τους θαυμαστές που ελπίζουν να συνδέσουν τις… τελείες και να κατανοήσουν πραγματικά τον περίπλοκο ιστό των διασυνδέσεων μεταξύ των διαφορετικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών της Marvel.

    Το Marvel Cinematic Universe (MCU) είναι τεράστιο και εξαιρετικά περίπλοκο, με διαφορετικούς κόσμους, διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και αμέτρητους χαρακτήρες. Ο οδηγός The Marvel Cinematic Universe An Official Timeline, γραμμένος από τρεις ειδικούς του MCU, θα απαντήσει στα μεγαλύτερα ερωτήματα: τι συνέβη, πότε και πού.

    Είναι η πρώτη φορά που η Marvel παρουσιάζει επίσημα το timeline του MCU μέσα από ένα βιβλίο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Προσεχώς expansion για το God of War: Ragnarok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles