20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Νέα Toshiba Sound Bars: Ποιότητα, επάρκεια και στυλ για κάθε living room

    MINI_3D_SOUND_BAR_WITH_SUBWOOFER_01

    Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε χτες τη νέα σειρά Sound Bar – ιδανική για κάθε εμπειρία home entertainment. Με τρία νέα προϊόντα καλύπτει κάθε απαίτηση design και ηχητικών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την ενισχυμένη τεχνολογία με τη λειτουργικότητα και το στυλ.

    Mini 3D Sound Bar II

    Το Mini 3D II είναι μια μικρή μπάρα ήχου που κάνει όμως μεγάλη εντύπωση. Η λιτή της φόρμα και ο κομψός σχεδιασμός την κάνουν ιδανικό αξεσουάρ για κάθε μοντέρνο living room ή εκλεπτυσμένο χώρο, ενώ η ενισχυμένη τεχνολογία ήχου και οι πολλαπλές επιλογές διασυνδέσεων, την κάνουν μια συσκευή ήχου με πολλές εφαρμογές.

    Ο πρωτοποριακός ήχος της Mini 3D Sound Bar II περιλαμβάνει Absolute 3D της Sonic Emotion. Κάνοντας όλο το χώρο ‘sweet spot’ ήχου, η Sonic Emotion παράγει μια μοναδική 3D ηχητική εμπειρία όπου και να τοποθετηθεί. Το εξωτερικό wireless subwoofer έχει σχεδιαστεί για να δίνει καλύτερα μπάσα ενώ το εκπληκτικό βάθος στον ήχο επιτυγχάνεται χάρις τα ξεχωριστά tuning modes για ταινίες, παιχνίδια και μουσική.

    Με επιλογή HDMI, Bluetooth και NFC υποστήριξη, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν εύκολα τη συσκευή σε TV, laptop, tablet ή smartphone και να απολαύσουν μια ισχυρή εμπειρία ήχου, που ενισχύει όποια συσκευή επιλέξουν. Επιπλέον η εγκατάσταση είναι εύκολη χωρίς να προϋποθέτει πρόσθετα εξαρτήματα ή καλώδια.

    Toshiba SB3950M1 150 watt Sound Bar

    Το SB3950M1 δίνει μια νέα διάσταση στον ήχο όταν συνδυάζεται με TV, laptop, tablet ή smartphone με καλωδιακή σύνδεση, Bluetooth® ή NFC για audio streaming. Εκτός από Dolby Digital και DTS 2.0 channel αποκωδικοποιητές, το SB3950M1 διαθέτει DTS Studio Sound, ενισχυμένη τεχνολογία για TV,που συμβάλλει στη διαμόρφωση του ήχου ώστε να έχει ποιότητα και εκπέμπει 3D audio ήχο για 3D περιεχόμενο βίντεο.

    Με αυτόν τον τρόπο, η τεχνολογία DTS Studio Sound διευρύνει το ‘sweet spot’ ενός χώρου, για να απολαμβάνουν όλοι την ίδια ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από τη θέση τους στο δωμάτιο. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα ήχου ανεξάρτητα από το set-up των ηχείων.  Η DTS Studio Sound διαθέτει επίσης τεχνολογία ενίσχυσης διαλόγου για μοναδικά, κρυστάλλινα φωνητικά και ενίσχυση μπάσων για πλούσια παραγωγή σε χαμηλές συχνότητες.

    Οι αποκωδικοποιητές Dolby Digital και DTS 2.0 εγγυώνται άριστο ηχητικό αποτέλεσμα– ώστε να έχει πάντα ο χρήστης ιδανικό ήχο. Για τα πιο βαριά beats, υπάρχει εξωτερικό wireless subwoofer προορισμένο για ακόμη πιο δυνατά μπάσα. Όντας πολυδιάστατο και τελειοποιημένο, το SB3950M1 είναι το ιδανικό συμπλήρωμα σε ένα πακέτο οικιακής διασκέδασης, διαθέτοντας εμφάνιση που ταιριάζει ιδανικά με το design της γκάμας τηλεοράσεων της Toshiba.

    Toshiba SB3950E1 40 watt Sound Bar

    Το Toshiba SB3950E1 είναι ένα κλασικό, οικονομικό sound bar που προσφέρει μια ευρεία γκάμα DTSκαι Dolby τεχνολογιών για εντυπωσιακό ήχο. Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει κάθε περιβάλλον οικιακής ψυχαγωγίας, το SB3950E1 διαθέτει DTS TruSurround post audio επεξεργασία και Dolby Digital με DTS 2.0 channel αποκωδικοποιητές. Αυτός ο συνδυασμός αποκαθιστά έξυπνα τη μείγμα του ήχου και το επίπεδό του ώστε να επιτευχθεί κινηματογραφικός ήχος με ενισχυμένο ρεαλισμό, όπως θα έπρεπε να είναι.  Επιπλέον με το SB3950E1, δεν υπάρχει περίπλοκο set-up ώστε να υπάρχει ευκολία στη χρήση, ακόμη και αν η συσκευή τοποθετηθεί σε τοίχο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles