20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Underworld Awakening: Blu-ray… δαγκωτό!

    Μας αρέσει το Underworld franchise. Το λέμε άνευ φόβου και πάθους. Και ειδικά τα extras των Blu-ray τους όπου μπορείς σε πιο αργούς ρυθμούς να χαζέψεις το κολλητό leather συνολάκι της πανέμορφης Kate Beckinsale.
    Πριν παρεκτραπούμε κι άλλο θα πούμε πως, ναί, είναι από τις ταινίες που μπορεί να κάνουν μία, ίσως και καλύτερη, δεύτερη πορεία στο home cinema πεδίο, με τους αιμοβόρους και τρομακτικούς lycans να αιματοκυλίζουν και να τρομάζουν, και την Selene να συναντά την κόρη της που όταν θυμώνει, “μπλεδίζει” και δεν έχει καλές προθέσεις. Τα ειδικά εφέ έχουν τον πρώτο λόγο και σε κάποιες στιγμές σε αφήνουν, δίχως υπερβολή, εντυπωσιασμένο, με το τέταρτο φιλμ της σειράς να ποντάρει στον τρόμο και στις γραφικές «δαγκωματιές» περισσότερο από τα προηγούμενα.

    Η video game αισθητική είναι απαραίτητη, η υπόθεση ξεπερνάει τη φαντασία και την λογική, οι χαρακτήρες ίσα ίσα που τους επιτρέπεται να ξεχωρίζουν. Αλλά η άτιμη η υψηλότατη ανάλυση στην εικόνα «μαντρώνει» την προσοχή σου και δεν την αφήνει.
    Extras (Blu-ray): Λεπτομερέστατη picture in picture ανάλυση, bloopers, featurettes για τo action μέρος, πως έφτιαξαν τον «mega» lycan κλπ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles