27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση της IDC στην Αθήνα, ο Τεχνικός Διευθυντής της Chrisons Co Κυριάκος Αριστοδήμου

    Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση From Traditional IT to Digital Industries, που διοργάνωσε η IDC (International Data Corporation) στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου 2023, ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής  της κυπριακής εταιρείας Chrisons Co, κ. Κυριάκος Αριστοδήμου. Ο κ. Αριστοδήμου, παρουσίασε ένα case study για το Hybrid Cloud με το Azure Stack HCI. Η ατζέντα της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, κάλυψε θέματα που σχετίζονται με το υβριδικό υπολογιστικό νέφος, τις πλατφόρμες εφαρμογών, την υπολογιστική παρυφών και τη διαχείριση δεδομένων.

    Υπενθυμίζεται ότι η IDC (International Data Corporation) είναι διεθνής πάροχος πληροφοριών αγοράς, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκδηλώσεων για τις αγορές πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και καταναλωτικής τεχνολογίας.

    Τέλος, να σημειωθεί το 2022-2023 αποτέλεσε χρόνια ορόσημο για την Chrisons, καθώς τιμήθηκε ως η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που πέτυχε το Azure Advanced Specialization, και μάλιστα 3 μόλις μήνες μετά την τρίτη νίκη της εταιρείας στο Microsoft Cyprus Partner of the Year Award.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles