20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Xiaomi 14 και 14 Pro: Flash sales που… ζαλίζουν για τη νέα ναυαρχίδα της Xiaomi!

    Δεν χωράει αμφιβολία ότι κάθε ναυαρχίδα της Xiaomi που κάνει την εμφάνιση της αποτελεί αμέσως αντικείμενο συζήτησης για τις τάξεις των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας. Ως είθισται με το που βλέπει το φως της ημέρας ένα flagship, στην πρώτη πώληση επικρατεί πανζουρλισμός… Όμως αυτό που συνέβη με το Xiaomi 14 και το πρώτο flash sale του πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

    Συγκεκριμένα, με το που ανέβηκε το πρώτο flash sale χρειάστηκαν μόλις 4 ώρες για να εξανεμιστεί πλήρως το διαθέσιμο stock! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της κινεζικής εταιρείας δεν μπορούσαν παρά να ανοίγουν… σαμπάνιες από αυτήν την τεράστια εμπορική επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν έξι φορές περισσότερες παραγγελίες σε σύγκριση με το launch του Xiaomi 13. Τα Xiaomi 14 αποτελούν τα πρώτα smartphones της εταιρείας που «φοράνε» το Snapdragon 8 Gen 3 chipset, ενώ όλοι συμφωνούν ότι ένα από τα μεγάλα τους ατού είναι η ύπαρξη του HyperOS, του νέου λειτουργικού και συνεχιστή του MIUI, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερη διασύνδεση με περισσότερες συσκευές. Το Xiaomi 14 ξεκινάει από τα 550$, διαθέτει οθόνη OLED στις 6.36 ίντσες, τρεις κάμερες στα 50MP και 90W fast charging, ενώ το μεγάλο «Pro» αδελφάκι του κοστίζει γύρω στα 700$ και έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση και ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση, παίζοντας στα 120W. Τα παραπάνω smartphones αναμένεται να κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στις δυτικές αγορές μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles