20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς μπορείς να γίνεις καλή νοικοκυρά: Αγοράζεις μία ολόχρυση ηλεκτρική σκούπα με 1 εκατομμύριο δολάρια

    Αν είσαι ένας αηδιαστικά πλούσιος rapper, ή μία από τις συντρόφους ενός αηδιαστικά πλούσιου rapper, (ή Κολομβιανού εμπόρου ναρκωτικών, ή μεγιστάνα του real estate), υπάρχει μία ηλεκτρική συσκευή που δεν θα άφηνες την οικιακή βοηθό σου να χρησιμοποιήσει.

    Η GoVacuum GV62711 είναι μία ηλεκτρική σκούπα, φτιαγμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου από χρυσό 24ων καρατίων. Κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια και η κάθε «νοικοκυρά» που θα την χρησιμοποιήσει στο «φτωχικό» της στο Miami ή την Καραϊβική, θα γνωρίζει πως σκουπίζει με ένα συλλεκτικό κομμάτι, καθώς έχουν κατασκευαστεί μόλις 100 από αυτές.

    Γιατί, όμως, μία εταιρεία, αποφάσισε να φτιάξει μία χρυσή… ηλεκτρική σκούπα; Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο πωλήσεων και marketing της GoVacuum, Justin Haver, ήθελαν να φτιάξουν ένα προϊόν «γι αυτούς που έχουν ένα γιοτ στον ωκεανό και ένα σπάνιο, εξωτικό αυτοκίνητο στο γκαράζ τους μαζί με το ιδιωτικό τους jet». Αφορμή για τη δημιουργία του προϊόντος δε, ήταν μία μεταμεσονύχτια επίσκεψη του κου Haver στην τουαλέτα του (δεν θέλουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς έκανε εκεί) και «μία χρυσή λάμψη που εμφανίστηκε μπροστά στα μισοκοιμισμένα του μάτια». Έτσι, μετά από αυτή την επιφοίτηση και μέσα σε χρονικό διάστημα 6 μηνών, κατασκευάστηκαν τα 100 τεμάχια των χρυσών… σκουπών.

    Εμείς έχουμε να σας συμβουλεύσουμε για τα αυτονόητα, πάντως: Η χρυσή ηλεκτρική σκούπα με τον μηχανισμό των 10 amp, αλλά και το στόμιο φάρδους 14ων ιντσών συνίσταται σε κάθε περίπτωση, να χρησιμοποιείται από κατάλληλα ενδεδυμένη οικοδέσποινα, ήτοι, φορώντας ξεχασμένα κιτς συνολάκια από τις εντελώς κιτς συλλογές της Jenifer Lopez, το μαλλί να είναι με μπούκλες και απελπιστικές ποσότητες λακ και τα Botox κάτω από τα μάτια και πάνω στα χείλη της, να την έχουν παραμορφώσει σε κακής ποιότητας πλαστική κούκλα για ατομική ευχαρίστηση.

    Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες στο μυαλό του συντρόφου εμίρη που θα κληθεί να πληρώσει το ένα εκατομμύριο δολάρια, ότι αξίζει τον κόπο να τα πληρώσει για να αγοράσει μία… ηλεκτρική σκούπα, η κάθε φιλόδοξη ιδιοκτήτρια, μπορεί να δείχνει το γράφημα με την εξέλιξη της τιμής του χρυσού μέσα στα χρόνια. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, αν πάνε άσχημα τα πράγματα, θα μπορεί να την λιώσει και να πουλήσει το χρυσό.

    Τώρα, δείτε και το βίντεο που διαφημίζει τη σκούπα αυτή και κλάψτε για την ανύπαρκτη αισθητική των υποψήφιων πελατών.

    Πηγές: Daily Mail, Gizmodo, GoVacuum

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles