21 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Wo Long: Fallen Dynasty

    Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Wo Long: Fallen Dynasty, το οποίο, όπως έγινε γνωστό, θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2023 στις κονσόλες PlayStation, Xbox και σε PC.

    Το επόμενο παιχνίδι της Team Ninja βαδίζει στα χνάρια του Dark Souls και τοποθετείται στην εποχή των Τριών Βασιλείων στην Κίνα. Ένα demo κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, το οποίο έδωσε στους ενδιαφερόμενους μια πρώτη γεύση.

    Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα morale system, με το οποίο οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν το rank τους και να γίνουν πιο δυνατοί, προτού αντιμετωπίσουν τους απαιτητικούς εχθρούς. Παρόλα αυτά, δε θα υπάρχουν επιλογές επιπέδου δυσκολίας.

    Η Team Ninja και η publisher Koei Tecmo έχουν ανακοινώσει διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού. Το Wo Long: Fallen Dynasty ακολουθεί τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία, ενός στρατιώτη, που παλεύει για επιβίωση σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή της Later Han Dynasty, όπου οι δαίμονες ταλανίζουν τα τρία βασίλεια.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε επίσημα το remaster του Age of Mythology

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles