20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    E3 2018: Βομβαρδισμός νέων games από την Bethesda (όλα τα trailers)!

    Bethesda σε κάθε Ε3 μας έχει «καλομάθει» με ανακοινώσεις που αφορούν σε πολύ δυνατά releases, τα οποία προκαλούν εντύπωση. Και φέτος ο γνωστός publisher δεν μας απογοήτευσε, καθώς πραγματοποίησε έναν «βομβαρδισμό» νέων games, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα κλέψουν την προσοχή των μελών της gaming community.

    bethesda-E3-2018-Press-Conference-b-1024x576

    Ξεκινάμε με το Fallout 76, το οποίο ήδη γνωρίζουμε και που μοιραία συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. H Bethesda ρίχνει δίχτυα στον κόσμο του online multiplayer gaming και το Fallout 76 θα αποτελέσει ένα open world survival game που όμως θα προσφέρει μία πιο «focused» εμπειρία παιχνιδιού (μην περιμένετε δηλαδή χιλιάδες παίκτες όπως στα περισσότερα online multiplayer games, αλλά λίγους και… καλούς! Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της press conference της Bethesda, οι gamers θα μπορούν να παίξουν και solo, ενώ θα μπορούν να κτίσουν βάσεις με την βοήθεια άλλων παικτών.

    bethesda-E3-2018-Press-Conference-1-1024x576

    Επιπλέον, το Fallout 76 θα ενσωματώνει νέα τεχνολογία η οποία θα προσφέρει 16 φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από το Fallout 4, με 6 διαφορετικά regions και φυσικά πολλά πολλά mutant πλάσματα, τα οποία θα έχουν σαν στόχο (τι άλλο) να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή σας στην wasteland της Δυτικής Virginia. Τέλος, ένα concept που είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν οι fans είναι ότι στον online map θα υπάρχουν διάσπαρτες περιοχές εκτόξευσης πυρηνικών όπλων, τα οποία θα μπορούν να εκτοξεύσουν οι gamers στους αντιπάλους τους φτάνει βέβαια να πληρούν μία σειρά από προϋποθέσεις. Για το Fallout 76 θα τρέξει μία δοκιμαστική beta, με το release του παιχνιδιού να τοποθετείται στις 17 Νοεμβρίου τ0υ 2018.

    bethesda-E3-2018-Press-Conference-5-1024x576

    Αφού ζεσταθήκαμε για τα καλά με το Fallout 76 σειρά είχε ένα «boom», καθώς η Bethesda ανακοίνωσε στην press conference της ένα νέο Doom game. Το Doom Eternal είναι το επόμενο installment στην αγαπημένη και ιστορική σειρά και μπορεί το πρώτο teaser να μην μας φανέρωσε πολλά, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά! Όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους της γνωστής εταιρείας, το Doom Eternal θα είναι ένα sequel του Doom Remake και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό θα μάθουμε στην QuakeCon του Αυγούστου. Παράλληλα, από το event της Bethesda δεν θα μπορούσε να λείψει και μία πιο λεπτομερή ματιά στο Rage 2, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε pre-alpha gameplay footage με αμέτρητους πυροβολισμούς, brutal σκοτωμούς και φυσικά καταιγιστική δράση. Το Rage 2 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στην άνοιξη του 2019.

    bethesda-E3-2018-Press-Conference-6-1024x552

    Και τα ευχάριστα announcements, δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς είχαμε ένα νέο Wolfenstein game, με το Youngblood (σε Xbox One και PS4) και να εστιάζει στις δύο δίδυμες κόρες του BJ Blazkowicz αποτελώντας έναν τίτλο που θα διαδραματίζεται σε μία fictional εκδοχή των 80s, δίνοντας έμφαση στο co-op. Εκτός του Youngblood, η Bethesda ανακοίνωσε και ένα VR game, ονόματι Wolfenstein: Cyberpilot, στο οποίο hackers θα καταλαμβάνουν πολεμικές μηχανές των Ναζί και όπως αντιλαμβάνεστε θα γίνεται… χαμός!

    bethesda-E3-2018-Press-Conference-7-1024x449

    Φυσικά, το Elder Scrolls universe δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την press conference της Bethesda, με την γνωστή εταιρεία να παρουσιάζει το The Elder Scrolls: Blades, ένα πολλά υποσχόμενο F2P RPG για iPhone και Android, το οποίο θα διαθέτει multiplayer στοιχεία και δίνει τη δυνατότητα στους gamers ακόμη και να κτίσουν την δική τους πόλη. Βεβαία, εκεί που όπως φαντάζεστε έγινε χαμός ήταν στην ανακοίνωση του Elder Scrolls VI, για το οποίο δεν μάθαμε τίποτα παραπάνω από την ύπαρξη του! Βέβαια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του Starfield, ένα φρέσκο και original IP (το πρώτο για την Bethesda ύστερα από 25 χρόνια), το οποίο όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και από την ονομασία του θα εστιάζει σε ένα διαστημικό sci-fi περιβάλλον. Αμφότερα (Elder Scrolls VI και Starfield) δεν αποκλείεται να ετοιμάζονται για τις μελλοντικές next-gen πλατφόρμες.

    bethesda-E3-2018-Press-Conference-3

    Τέλος, η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Prey πολύ σύντομα θα λάβει μία σειρά από updates και νέα game modes, όπως επίσης και το special DLC, Mooncrash, ενώ όπως έγινε γνωστό το Fallout Shelter είναι διαθέσιμο για PS4 και Switch.

    Ας αφήσουμε καλύτερα όμως να μιλήσουν τα trailers…

    https://www.youtube.com/watch?v=U8ST-i1PWEw

    https://www.youtube.com/watch?v=ySVBHI2OeAg

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles