20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Equalizer 3: Ο Denzel Washington έτοιμος να τα βάλει με τη μαφία (trailer)

    Οι ταινίες Equalizer είναι σε γενικές γραμμές ταυτόσημες με τη δράση και το πιο δυνατό τους ίσως χαρτί είναι η παρουσία του Denzel Washington. Αυτή τη βδομάδα είχαμε την ευκαιρία να δούμε το trailer για την επερχόμενη ταινία και να πάρουμε μια γεύση για τη «μάχη» Denzel-μαφία, που θα ξεσπάσει στους κινηματογράφους αυτό το φθινόπωρο.

    Ο Robert McCall του Denzel Washington φτιάχνει τώρα ένα σπίτι στη Νότια Ιταλία και μοιάζει να έχει μια ευτυχισμένη ζωή. Αλλά όταν η μαφία παρεμβαίνει και απειλεί τις ζωές των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του, επιστρέφει στην κλασική και… δοκιμασμένη ωμή βία. Υπάρχει κάτι στον τρόπο με τον οποίο ο πρωταγωνιστής λέει ήρεμα στους κακούς ότι πρόκειται να τους καταστρέψει σε αυτές τις ταινίες! Ένας μαφιόζος ρωτάει αστειευόμενος τον ήρωα «Με προειδοποιείς;» κι εκείνος απαντά «Σε προετοιμάζω», λίγο πριν καταστρέψει ολόκληρο τον μήνα αυτού του ανθρώπου.

    Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Denzel Washington πολλές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του και σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες Equalizer, επιστρέφει και για την τρίτη. Η Dakota Fanning, με την οποία ο Denzel πρωταγωνίστησε στο εξαιρετικό Man on Fire (2004), είναι επίσης στην ταινία και εμφανίζεται στο τέλος του trailer.  Το The Equalizer 3 έρχεται στους κινηματογράφους την 1η Σεπτεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles