28 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Facebook: Επιτέλους, επιτρέπει την επεξεργασία δημοσιεύσεων!

    Το Facebook από τις αρχές του καλοκαιριού είχε ξεκινήσει τις δοκιμές στην επεξεργασία των δημοσιεύσεων. Λίγο πριν τελειώσει ο Ιούνης και εκεί που αναμέναμε να δούμε τη λειτουργία να κάνει την εμφάνιση της, τελικά είδαμε την επεξεργασία στα σχόλια των δημοσιεύσεων. Αν και άργησε αρκετά, τελικώς σήμερα μαθαίνουμε πως η επεξεργασία μιας δημοσίευσης είναι διαθέσιμη στη web έκδοση του Κοινωνικού Δικτύου, καθώς και στην Android εφαρμογή του, ενώ σύντομα αναμένεται να τη δούμε και στην iOS εφαρμογή.

    facebook edit posts

    Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και λειτουργεί όμοια με την επεξεργασία σχολίων. Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε δημοσίευση σας, πατώντας το εικονίδιο με το βελάκι στο πάνω δεξί μέρος αυτής (εμφανίζεται αν έχετε το ποντίκι πάνω στη δημοσίευση) και επιλέγοντας ύστερα την επιλογή «Επεξεργασία…». Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με τυχόν απότομες αλλαγές σε μία δημοσίευση, το Facebook έχει διαθέσει την επιλογή «Τροποποιήθηκε» δίπλα από το χρόνο δημοσίευσης, σε κάθε δημοσίευση η οποία υπέστη επεξεργασία. Αυτή η επιλογή δείχνει όλες τις αλλαγές τις οποίες υπέστη η δημοσίευση, καθώς και το χρόνο στον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι αλλαγές.

    facebook edit posts2

    Η λειτουργία της επεξεργασίας δημοσιεύσεων υπάρχει ήδη και στο Google+, μονάχα που φαίνεται πως λείπει η επιλογή για να δει ο χρήστης τη μορφή της δημοσίευσης πριν δεχτεί τις οποιεσδήποτε αλλαγές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles