BREAKING

Huawei nova 9: To smartphone που «απογειώνει» τη δημιουργία περιεχομένου!

Στη σημερινή εποχή ένα smartphone είναι πολλά περισσότερα από μια απλή συσκευή επικοινωνίας, καθώς στα χέρια του κάθε χρήστη μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ-εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου. Είτε σου αρέσει να «ρίχνεις» το Instagram με τις πιο cool φωτογραφίες, είτε να δημιουργείς ευφάνταστα και διασκεδαστικά videos στο TikTok, είτε ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου στο μοντάζ συνθέτοντας ξεχωριστές δημιουργίες, τότε χρειάζεσαι μια mobile συσκευή που μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα αναζητάς στο κομμάτι του content creation.

Χωρίς αμφιβολία, το nova 9 της Huawei είναι το smartphone που σχεδιάστηκε ειδικά για τους users που λατρεύουν το content creation αλλά και για τη νέα γενιά που έχει κάνει το smartphone κομμάτι ξεχωριστό κομμάτι της δημιουργικής τους έκφρασης! Ενσωματώνοντας μια σειρά από εξελιγμένες λειτουργίες, το nova 9 είναι μια συσκευή «όνειρο» για τους content creators… Για να δούμε όμως και πιο αναλυτικά τους λόγους που η νέα πρόταση της Huawei είναι το smartphone που εκτοξεύει τη δημιουργικότητά σου στα ύψη…

Μία «πηγή έμπνευσης» στο χέρι σου!

Το nova 9 της Huawei θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως τη συσκευή στην οποία έχουμε την συνάντηση της τεχνολογικής υπεροχής και της έμπνευσης. Οι trendy σχεδιαστικές γραμμές του που κεντρίζουν το βλέμμα, μπορούν να μας προδιαθέσουν για τη συνέχεια, καθώς κάθε εκατοστό του nova 9 είναι “unique”. Η εμφάνιση του nova 9 θα σε κερδίσει αμέσως, όμως ακόμη περισσότερο η νέα πρόταση της Huawei θα καταφέρει να σου κλέψει την καρδιά με τις δυνατότητες του. Ορισμένοι reviewers το αποκαλούν «βασιλιά της κάμερας» κι όχι άδικα, καθώς το εκπληκτικό rear Camera setup είναι από τα καλύτερα smartphones που έχουμε δει στην κατηγορία του. Η Ultra Vision Camera των 50MP σε συνδυασμό με τον ultra-wide φακό των 8MP, την macro και depth camera θα κάνουν πραγματικότητα, ακόμη και τις πιο ευφάνταστες και εναλλακτικές δημιουργίες σας.

To σχεδιαστικό team της Huawei άλλωστε έκανε και πάλι το θαύμα του, καθώς ενσωμάτωσε στο camera setup της συσκευής τη δυνατότητα για να συλλέγει ακόμη και 40% περισσότερο φως σε σύγκριση με έναν τυπικό RGGB σένσορα. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη για τις φωτογραφίες σας; Πιο έντονο, ζωντανό και φωτεινό αποτέλεσμα ακόμη κι εκεί που το φυσικό φως είναι ελάχιστο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε κανένα «ενισχυτικό» φίλτρο από το Instagram για να τραβήξετε την φωτογραφία που μπορεί να προσεγγίσει το τέλειο χωρίς overexposure και επικράτηση των σκοτεινών περιοχών. Παράλληλα, μέσω των εξελιγμένων Α.Ι. αλγορίθμων και της ανεπτυγμένης τεχνολογίας που προσφέρει η XD Fusion Engine, κάθε φωτογραφικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά πλούσιο και λεπτομερές.

Η ποιότητα και η ρεαλιστική απεικόνιση μπλέκουν και οι φωτογραφίες σας απορρέουν μια ξεχωριστή γοητεία που δεν έχουμε δει σε άλλη συσκευή της κατηγορίας. Όμως εάν σας αρέσει το Vlogging περισσότερο, το nova 9 προσφέρει κι εκεί εξελιγμένες λειτουργίες. Μέσω της selfie camera των 32MP μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη με την καθαρότητα των videos που θα τραβήξετε σε ποιότητα 4K. Με το Huawei nova 9 μπορείτε με πανεύκολο τρόπο να εναλλάξετε την εμπρόσθια camera με το camera setup του πίσω μέρους και έτσι να πραγματοποιήσετε video recording, το οποίο θα περιλαμβάνει λήψεις και από τις δύο κάμερες, δημιουργώντας ένα single video. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Dual-View video, παρουσιάζοντας τις δύο οπτικές ταυτόχρονα ή να επιλέξετε ένα zoomed shot και wide shot μαζί σε ένα frame. Όπως θα διαπιστώσετε, η εναλλαγή ανάμεσα στις κάμερες γίνεται on-the-fly δίνοντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικά videos με το πάτημα μόνο του record button. Μάλιστα, με το Petal Clip app, οι content creation lovers μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια μεγάλη ποικιλία από templates και themes πριν να ανεβάσουν τα vlogs και τα άλλα videos τους στα social media. Πραγματικά, όπως θα δείτε δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να δώσετε δημιουργική «πνοή».

Φυσικά, πάντοτε οι χρήστες που ασχολούνται έντονα με τη δημιουργία περιεχομένου αναζητούν ένα smartphone που να μπορεί να διαθέτει υψηλή αυτονομία. To nova 9 δεν πρόκειται να σας προδώσει ποτέ στη στιγμή της δημιουργία σας, σβήνοντας από… ανεπάρκεια μπαταρίας. Η πρόταση της Huawei έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας στα 4300mAh, η οποία υποστηρίζεται από την τεχνολογία φόρτισης SuperCharge των 66W. Αυτό μεταφράζεται σε μόλις 15 λεπτά φόρτισης για να φτάσει το nova 9 στο 53% και 38 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση. Δεν θα ανησυχήσετε ποτέ μην και σας εγκαταλείψει το smartphone σας, την ώρα που γυρίζετε κάποιο fan video στο TikTok με την παρέα σας.

Τέλος, η ύπαρξη του EMUI 12, σας προσφέρει ένα απόλυτα ευέλικτο περιβάλλον χρήσης, το οποίο σας προσφέρει εκπληκτικά γρήγορο έλεγχο και μια ανεπανάληπτη smooth εμπειρία (αυτό δηλαδή που είναι βασικό προαπαιτούμενο για κάθε λάτρη του content creation). Η ζωή του χρήστη γίνεται απείρως ευκολότερη από τη στιγμή που έχουν ενσωματωθεί στο control panel όλες οι λειτουργίες που τον ενδιαφέρουν πραγματικά και που ουσιαστικά τώρα μπορούν να ενεργοποιηθούν με on-the-fly και γρήγορο τρόποΜε το EMUI 12 θα παράγετε περιεχόμενο με μόλις μερικά… swipes και θα μπορείτε να το διαμοιραστείτε κυριολεκτικά παντού!

Content Creation King!

To nova 9 της Huawei αφήνει έτη φωτός πίσω τα υπόλοιπα smartphones, όταν φτάνει η ώρα της δημιουργίας περιεχομένου. Προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία χρήσης, εντυπωσιακά camera features και λειτουργίες που θα σας επιτρέψουν να δώσετε δημιουργική πνοή σε ότι περιεχόμενο κι εάν έχετε φανταστεί, το nova 9 είναι ένας πραγματικός βασιλιάς στο content creation!

0 Comment