20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lionel Messi: Με χρυσά iPhone 14 Pro γιορτάζει την ιστορική νίκη της Αργεντινής

    Η Αργεντινή κέρδισε το FIFA World Cup κι έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 1986 με τη βοήθεια του Lionel Messi. Ο δημοφιλής παίκτης αποφάσισε να γιορτάσει, λοιπόν, τη μεγάλη νίκη μαζί με τους συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη που βρέθηκαν στο Qatar με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Αγόρασε και τους έκανε δώρο 35 personalized χρυσά iPhone 14 Pro.

    Κάθε μια από τις custom-made συσκευές είχε το όνομα του παίκτη, τον αριθμό και το logo της Αργεντινής (AFA – Asociacion del Futbol Argentino).

    «Ο Lionel ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο για να γιορτάσει την πιο περήφανη στιγμή του. Ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία Ben Lyons (CEO της Design Gold) και κατέληξαν στο σχέδιο μαζί», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

    Κάθε συσκευή συνοδευόταν από μια πολυτελή συσκευασία με το πιστοποιητικό γνησιότητας και το πίσω μέρος του iPhone ήταν από χρυσό 24 καρατίων. Το κινητό προέκυψε μετά την αφαίρεση του original panel. Στη θέση του τοποθετήθηκε το πολύτιμο μεταλλικό plate, με αποτέλεσμα να προκύψει το χρυσό iPhone.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Messi δεν τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα. Το custom-made iPhone 14 Pro 1 TB από τη iDesign Gold κόστισε 4.000 λίρες, που σημαίνει ότι ο Lionel Messi ξόδεψε 140.000 λίρες (περίπου €160,000) για ένα δώρο που όλοι θα θυμούνται.

    Διαβάστε επίσης:

    4 νέα foldable smartphones που “έκλεψαν” την παράσταση στο MWC 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles