20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 6T. Το νέο super phone της εταιρείας ανακοινώνεται στις 30 Οκτωβρίου

    Είχαμε πιστέψει πως η OnePlus θα παρουσίαζε στις 17 Οκτωβρίου τη νέα της ναυαρχίδα, αλλά η σημερινή ανακοίνωση ουσιαστικά… ανέβαλε την παρουσίαση του OnePlus 6T!

    OnePlus 6T

    Η “μεγάλη μέρα”, λοιπόν, είναι η 30η του Οκτωβρίου και παρακάτω θα δείτε και το σχετικό teaser video. Το launch event θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε livestream, στις 11.00 π.μ. EDT (18.00 ώρα Ελλάδος). Αν, φυσικά, μπορούσατε να πάτε κάπως στη Νέα Υόρκη μέχρι τότε, ένα από τα “early bird” εισιτήρια θα σας κόστιζε $20 αυτή τη στιγμή, ενώ τα “κανονικά” θα κοστίζουν $30, διαθέσιμα από την Τετάρτη. Με $50 μπορείτε να κλείσετε διπλό εισιτήριο, ενώ όλοι όσοι βρεθούν στο event θα λάβουν αναμνηστικά, θα δουν τη συσκευή πρώτοι, από κοντά και θα λάβουν και ένα ζευγάρι Bullets Wirelessακουστικών. 1.300 εισιτήρια θα διατεθούν συνολικά, με το event να λαμβάνει “λαϊκό” χαρακτήρα, κάτι που οι υπόλοιποι κατασκευαστές δε συνηθίζουν.

    Από το video, το μόνο που επιβεβαιώνεται και πάλι είναι ο in-screen αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

    https://www.youtube.com/watch?v=WHBp3K4Pgws

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles