17.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Samsung: Μέσα στο έτος η πρώτη tri-fold συσκευή

    Η Samsung, ο κορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει στην αγορά ένα τρίπτυχο foldable κινητό αργότερα μέσα στο έτος. Σύμφωνα με το δημοφιλή tech blogger Yogesh Brar, η συσκευή αναμένεται να είναι η πρώτη στην κατηγορία της και θα αντικαταστήσει το Galaxy S23 FE που είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στην αγορά.

    Η εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει μια οθόνη OLED με δύο hinges, που μπορούν να διπλωθούν τρεις φορές, σε προηγούμενη έκθεση και μια βελτιωμένη έκδοση αυτού του panel αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για την επερχόμενη tri-fold συσκευή. Αυτή η ανακοίνωση δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η Samsung είναι ήδη ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά αναδιπλούμενων κινητών τηλεφώνων.

    Όσον αφορά το hardware, η νέα συσκευή θα έρθει με το ίδιο Snapdragon 8 Gen2 chipset που χρησιμοποιείται και στο Samsung Galaxy S23 Ultra. Αρχικά, η Samsung σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τρία τηλέφωνα φέτος, το Galaxy Z Flip 5, το Galaxy Z Fold 5 και το Galaxy S23 FE. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το τελευταίο δεν θα κυκλοφορήσει και ότι το τριπλό αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα πάρει πράγματι τη θέση του.

    Διαβάστε επίσης:

    Μέχρι το 2025 η αγορά των foldable κινητών θα φτάσει τα 27 δις € – Αξίζει να αγοράσετε σήμερα το πρώτο σας foldable;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles