20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    “Σφαγή” στο Dubai για το νέο iPhone 15 – Απίστευτες εικόνες με κλωτσιές και σπρωξιές (video)

    Είναι σύνηθες φαινόμενο να σχηματίζονται μακροσκελείς ουρές έξω από τα καταστήματα κάθε φορά που η Apple λανσάρει τα νέα της μοντέλα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να πάρουν το τελευταίο iPhone πρώτοι στα χέρια τους. Στην περίπτωση του iPhone 15 ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται πως… ξέφυγε, αφού οι εικόνες που έρχονται από το κεντρικό κατάστημα της Apple στο Dubai Mall των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποκαλύπτουν το μέγεθος του χάους.

    Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 15 πήρε απροσδόκητη τροπή στο Dubai όταν ξέσπασε μια «μαζική μάχη» έξω από το κατάστημα της εταιρείας και οι φρουροί ασφαλείας αναγκάστηκαν να παρέμβουν. Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν πελάτες να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον, ενώ πολλοί από αυτούς πέφτουν στο έδαφος.

    Σε σχετικά videos οι fans της Apple προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους το νέο iPhone 15, ενώ χιλιάδες άλλοι περιμένουν στην ουρά έξω από καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Το Λονδίνο, το Πεκίνο και η Μπανγκόκ ήταν μεταξύ των πόλεων που η ζήτηση χτύπησε “κόκκινο”.

    Ωστόσο, η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 15 “ξέφυγε” στο Dubai. Τα videos καταγράφουν πελάτες να τρέχουν μέσα στο εμπορικό κέντρο – ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο – και να συσσωρεύονται στις κυλιόμενες σκάλες, φωνάζοντας.

    Διαβάστε επίσης:

    Play Out Loud: Η Logitech G αποκαλύπτει εξοπλισμό streaming για content creators

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles