20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony VAIO T13: Η ώρα του πρώτου ultrabook της εταιρείας

    Με τις περισσότερες εταιρείες να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα Ultrabooks, φαίνεται πως ήρθε η ώρα της Sony να καταθέσει τη δική της πρόταση. Το μοντέλο Sony VAIO T13 ανακοινώθηκε πριν λίγο, διαθέτοντας σασί από αλουμίνιο και μαγνήσιο και βάρος μόλις 1,6 κιλά.


    Διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών με ανάλυση 1366×768 pixels, ενώ υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μοντέλα με SSD flash drive και “υβριδικά” μοντέλα που χρησιμοποιούν τη νέα Intel Smart Response Technology (iSRT) που συνδυάζει SSD memory με HDD drive για ταχύτατο book time και μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης. Χάρη στη λειτουργία Rapid Wake + Eco, σηκώνοντας το καπάκι του, μπορεί να “ξυπνήσει” στη στιγμή, ενώ, αν το κλείσετε και πάλι, μπαίνει σε “βαθύ” ύπνο αντέχοντας μακριά από το φορτιστή του για έως 90 ημέρες.

    Στις δυνατότητες συνδεσιμότητας του νέου VAIO περιλαμβάνεται η υποστήριξη Bluetooth 4.0 και HDMI, καθώς και USB 3.0 & 2.0, ενώ στο κομμάτι του ήχου οι τεχνολογίες xLOUD και Clear Phase θα φροντίσουν για μία ποιοτική απροβλημάτιστη εμπειρία. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η μπαταρία του SSD μοντέλου μπορεί να φτάσει τις 9 ώρες αυτονομίας. Το Sony VAIO T13 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα καταστήματα τον Ιούνιο, μαζί με την έκδοση 11,6 ιντσών με την ονομασία VAIO T11.


    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles