18.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Στα “σκαριά” νέα ταινία Street Fighter

    Μια νέα ταινία Street Fighter βρίσκεται στα σκαριά από τη Legendary Entertainemnt, το στούντιο πίσω από ταινίες όπως τα Detective Pikachu, Pacific Rim, Godzilla vs Kong και πολλά άλλα.
    Αυτή η είδηση έγινε γνωστή από τον επίσημο λογαριασμό του Street Fighter στο Twitter. Η ανταπόκριση των fans ήταν ανάμεικτη, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που φοβήθηκαν πως θα ξαναδούν κάτι που θα μοιάζει με την κάκιστη ταινία του 1994. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το σκηνοθέτη, το σεναριογράφο, την πλοκή ή το cast. Ωστόσο, η Legendary έχει κάποιους “δυνατούς” τίτλους κάτω από την ομπρέλα της, συμπεριλαμβανομένων μερικών που θα ενθουσίαζαν τους fans των video games.

    Όσον αφορά το κοινό που θα στόχευαν με αυτή την ταινία η Legendary και η Capcom; Το Street Fighter αποτελεί ένα IP για μεγαλύτερους συνήθως θεατές, σε αντίθεση με το Pokemon που έχει αυτή την παιδική γοητεία. Η νεότερη γενιά δε γνωρίζει και πολλά για το Street Fighter εκτός από το γεγονός ότι ο Ryu και η Chun Li εμφανίστηκαν στο Fortnite πριν από λίγο καιρό. Ίσως αυτή η ταινία να προσπαθήσει να το διορθώσει αυτό, ή ίσως να έχουμε κάτι που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό, όπως έγινε με την πρόσφατη ταινία Mortal Kombat.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπό ανάπτυξη νέα ταινία Resident Evil (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles