28 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    The Super Mario Bros. Movie: Συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ στο box office

    Η νέα ταινία των Illumination και Nintendo «The Super Mario Bros. Movie» συνεχίζει την τρελή της πορεία και εξακολουθεί να σπάει ρεκόρ στο box office. Το τρίτο Σαββατοκύριακο προβολής της, η ταινία είναι και πάλι νούμερο 1 στον κόσμο, φέρνοντας στα ταμεία το εντυπωσιακό ποσό των 871,84 εκατομμυρίων δολαρίων. Η παραμονή του The Super Mario Bros. στην κορυφή έχει αποδείξει ότι πρόκειται για μια υπολογίσιμη δύναμη στο box office και φαίνεται ότι ο Mario δεν πρόκειται να επιβραδύνει σύντομα.

    Η ταινία είναι η τελευταία επιτυχία από την Illumination. Είχε το τρίτο Σαββατοκύριακο με τις υψηλότερες εισπράξεις για την Illumination Film στο box office των ΗΠΑ, ξεπερνώντας την εορταστική κυκλοφορία του The Grinch του Dr. Seuss, η οποία συγκέντρωσε 30,4 εκατομμύρια δολάρια την τρίτη εβδομάδα προβολής της στους κινηματογράφους. Ο Mario έχει ξεπεράσει ακόμη και το ρεκόρ στο αμερικάνικο box office της Universal, ξεπερνώντας τα 54.5 εκατομμύρια δολάρια του Jurassic World το 2015. Φαίνεται επίσης ότι ο Mario συντρίβει τους αντιπάλους και στο είδος κινουμένων σχεδίων, ξεπερνώντας την υπερπαραγωγή Incredibles 2 της Disney Pixar του 2018, η οποία κέρδισε 46.4 εκατομμύρια δολάρια το τρίτο Σαββατοκύριακο της.

    Διαβάστε επίσης:

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles