20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το μεγαλύτερο κατάστημα Apple ανοίγει τις πύλες του στη Νέα Υόρκη αύριο

    Σύμφωνα με αναφορά του 9to5mac είναι έτοιμο το νεότερο και μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής της Apple και βρίσκεται στον σταθμό Grand Central της Νέας Υόρκης. Αυτή τη στιγμή, ο χώρος του κεντρικού σταθμού του Μεγάλου Μήλου, που θα στεγάσει το κατάστημα της Apple είναι καλυμμένος με μαύρους ξύλινους τοίχους, ενώ μέσα από αυτούς ετοιμάζεται αυτό που αναμένεται να κοστίζει στην Apple περίπου 800.000 δολάρια το μήνα.

    Η συνολική του επιφάνεια θα είναι περισσότερο από 2200 τετραγωνικά μέτρα και υπολογίζεται ότι θα απασχολεί περισσότερους από 300 υπαλλήλους. Το καινούριο Apple Store στον σταθμό Grand Central θα είναι επισκέψιμο από κατά μέσο όρο 700.000 ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον σταθμό κάθε μέρα, ενώ τις ημέρες των γιορτών, ο αριθμός φτάνει και το ένα εκατομμύριο επιβάτες.

    Οι εργαζόμενοι στο καινούριο κατάστημα λέγεται πως εκπαιδεύονται ήδη σε άλλα καταστήματα της πόλης της Νέας Υόρκης.

    Άγγελε… στην κυκλοφορία του iPad 3, τουλάχιστον δε θα στέκεσαι έξω στη βροχή, αλλά στο σταθμό. Επιτέλους :)

    Update: αποδείχθηκε πως οι πληροφορίες του 9to5mac ήταν λίγο… βιαστικές. Το κατάστημα δεν άνοιξε ακόμα και η επίσημη πρώτη του, τοποθετείται λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει με ασφάλεια ποια μέρα ακριβώς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles