16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το Amazon Travel;

    Πληροφορίες που διαβάζουμε στο γνωστό travel site Skift σημειώνουν ότι η Amazon ετοιμάζει τη δική της ταξιδιωτική υπηρεσία, που θα προσφέρει δυνατότητα κρατήσεων σε συγκεκριμένα hotels και resorts κοντά σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Seattle.

    Amazon-Travel

    Σύμφωνα με τους υπευθύνους του site, δύο ξενοδοχεία, τουλάχιστον, έχει μαθευτεί ότι έχουν υπογράψει με την Amazon για την υπηρεσία, η οποία πιθανότατα θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο και θα συμπεριλαμβάνει στις δυνατότητες κρατήσεων ξενοδοχεία σε απόσταση οδήγησης μερικών ωρών από τις συνεργαζόμενες πόλεις.

    Τα ξενοδοχεία θα πληρώνουν 15% προμήθεια στην Amazon για τις κρατήσεις, ενώ, όπως σημειώνει ένας εκπρόσωπος επιχείρησης που σκοπεύει να συνεργαστεί μαζί της στο Skift, ο αμερικανικός κολοσσός χρησιμοποιεί τα ratings του Tripadvisor για να επιλέξει μέρη, με στόχο να συμπεριλάβει στο νέο service και ανεξάρτητα ξενοδοχεία που δεν έχουν το budget των μεγάλων αλυσίδων.

    Μία πιθανή ονομασία για τη νέα υπηρεσία είναι το… Amazon Travel και, αν αληθεύει η ύπαρξή της, σίγουρα θα θορυβήσει εταιρείες όπως η Booking και η Expedia που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω χώρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles