20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Angry Birds: Transformers. Δράση και γέλιο στο νέο gameplay trailer!

    Τα Angry Birds, όπως γνωρίζετε αποτελούν ένα φαινόμενο για τον ευρύτερο χώρο του gaming, για αυτό και τα αγαπημένα «θυμωμένα πουλιά» τα βρίσκουμε σχεδόν παντού από video games και τηλεοπτικές σειρές μέχρι σε μπλουζάκια και… αναψυκτικά! Αν και το brand των Angry Birds είναι ιδιαίτερα ισχυρό, ωστόσο η Rovio συνεχώς προσπαθεί να ανανεώνει το δημοφιλές franchise, πραγματοποιώντας διάφορα cross-overs. Έτσι λοιπόν, μετά τον κόσμο του Star Wars, το Angry Birds πρόκειται να ενωθεί με το σύμπαν των Transformers.

    angry_birds_transformers

    To Angry Birds: Transformers πρόκειται για ένα run ‘n gun shooter, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με το παραδοσιακό gameplay των Angry Birds, που αφορά στην εκτόξευση χαριτομένων πουλιών από σφεντόνες και που έχουν σαν στόχο να πετύχουν τα ενοχλητικά γουρούνια. Συγκεκριμένα, στο Angry Birds: Transformers οι παίκτες εξαπολύουν πυραύλους και πυρά laser σε αντικείμενα και εχθρούς, τα οποία βρίσκονται στο background του παιχνιδιού. Με αρκετές επιρροές από το γνωστό και αγαπημένο cartoon (με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές), ατελείωτη δράση και φυσικά μπόλικο χιούμορ, το Angry Birds: Transformers είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει μπόλικες στιγμές διασκέδασης, σε όλους τους φανατικούς φίλους των «θυμωμένων πουλιών».

    Angry Birds Transformers

    To Angry Birds: Transformers πρόκειται να κυκλοφορήσει για iOS στις 15 Οκτωβρίου, ενώ οι χρήστες Android θα μπορούν να το κατεβάσουν από τις 30 Οκτωβρίου. Δείτε το gameplay trailer που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τον νέο πολυαναμενόμενο τίτλο της Rovio…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles