20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει να καταργήσει την έκδοση των 16GB στα μελλοντικά iPhones (φήμες);

    Μετά από τη φήμη που ήθελε την Apple να τοποθετεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα iPhone 3G και iPhone 3GS, μία ακόμη φήμη που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ενδεχομένως να μας φανερώνει τις προθέσεις της για το μέλλον. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το report του Trendforce, η Apple σχεδιάζει να καταργήσει την έκδοση των 16GB σε όλα τα μελλοντικά smartphones της.

    iphone 6s

    Όπως ακούγεται από φορείς της αγοράς, τα 16GB θα αντικατασταθούν από την έκδοση των 32GB, κάτι που σημαίνει ότι οι μελλοντικές εκδόσεις των iPhone θα κυκλοφορούν με 32GB, 64GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτή η κίνηση βέβαια δεν θα πρέπει να μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς είναι γνωστό ότι τα 16GB δεν φτάνουν πλέον για να καλύψουν τις ανάγκες των απαιτητικών users και σίγουρα τα προϊόντα της Apple έχουν πρόβλημα, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα ανταγωνιστικά Android phones, τα οποία παραδοσιακά δίνουν στον user τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω της microSD slot. Ένα ζήτημα βέβαια που προκύπτει είναι εάν τελικά η Apple προχωρήσει στη συγκεκριμένη απόφαση κατά πόσο η συγκεκριμένη κίνηση θα επηρεάσει την συνολική τιμή των μελλοντικών iPhones. Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν, οπότε και εμείς θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι τουλάχιστον υπάρξει κάτι επίσημο από την ίδια την Apple.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles