16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Archos παρουσιάζει το δικό της λιλιπούτειο Windows 10 PC, με τιμή στα… 99$!

    Δεν πάνε και πολλά χρόνια που όλος ο κόσμος έμαθε στη χρήση των USB sticks. Σήμερα η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον μπορούν όλοι να έχουν ένα πλήρως λειτουργικό mini-PC στο τσεπάκι τους, καθώς η τεχνολογία PC-on-a-stick αποτελεί αυτή τη στιγμή το απόλυτο τεχνολογικό trend. Πολλές εταιρείες, μεταξύ αυτών η Intel και η Lenovo, έχουν παρουσιάσει τις δικές τους προτάσεις και τώρα έφτασε και η στιγμή της Archos να κυκλοφορήσει στην αγορά το δικό της πλήρως λειτουργικό, αλλά και full οικονομικό μικροσκοπικό PC.

    ArchosPCStick

    H Windows 10 πρόταση της Archos παραμένει πιστή στο reference design της Intel και στο εσωτερικό του εν λόγω PC-on-a-stick βρίσκεται ένας quad-core Atom Z3785F, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1.3GHz. Επιπλέον, διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ για όλους εκείνους που ο διαθέσιμος χώρος είναι λίγος υπάρχει η δυνατότητα για αύξηση του μέσω MicroSD, ενώ επίσης μπορεί να δεχθεί ακόμη και εξωτερικό σκληρό δίσκο. H πρόταση της Archos έρχεται με τα Windows 10 pre-installed και υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και Wi-Fi (802.11 b/g/n). Φυσικά με τα παραπάνω specs μην περιμένετε να κάνει θαύματα, ωστόσο αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ιδανική φορητή λύση. Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του μικροσκοπικού αυτού PC της Archos είναι ότι κοστίζει μόλις 99$, ακόμη πιο χαμηλά και από την πρόταση της Lenovo που στοιχίζει 129$ και την αντίστοιχη της Intel που πωλείται στα 149$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles