15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    FIFA 16 με… γυναικείο άρωμα!

    Σε μία εξαιρετικά πρωτότυπη κίνηση προέβη η EA Sports, καθώς για πρώτη φορά στην 22χρονή ιστορία του αγαπημένου και εξαιρετικά πετυχημένου footbal sim FIFA, θα περιλαμβάνονται γυναικείες ομάδες! Το FIFA 16 θα είναι ουσιαστικά το πρώτο ποδοσφαιρικό video game στην ιστορία, στο οποίο οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις αθλήτριες που θεωρούνται κορυφές στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

    FIFA 16 Women 2 (1)
    Στο FIFA 16 αναμένεται να συμμετέχουν 12 εθνικές ομάδες από παραδοσιακές δυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου (μεταξύ τους η Κίνα, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ισπανία, η Σουηδία κ.α.). Σύμφωνα με τους developers, οι gamers δεν θα μπορούν να αντιπαραθέσουν στον αγωνιστικό χώρο γυναικείες με αντρικές ομάδες, κάτι το οποίο είναι και απολύτως σωστό κατά τη δική μας άποψη, καθώς εάν συνέβαινε αυτό, το παιχνίδι σίγουρα θα έχανε πόντους από τη ρεαλιστική του προσέγγιση. H ιδέα αυτή της EA Sports σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια στον χώρο των sports videos games, τα οποία όλοι γνωρίζουμε ότι ανδροκρατούνται.

    FIFA 16 Women 2 (2)

    Στο trailer του FIFA 16 που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το ενδιαφέρον αυτό concept, παρακολουθώντας τις μεγαλύτερες αθλήτριες από τον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μιλούν στην στρογγυλή θεά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles